Bílí Tygři Liberec

VTM U13 s jednou výhrou a prohrou. Kéž by se takto kvalitní zápasy hrály pořád, říká Ctibor Jech

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Sestava: Leško (Dlouhý, Lomnice nad Popelkou) - Ehrenberger, Oberreiter, Jakubec, Nebuželský, Mitlener, Zverka - Vološín, Janata, Jansa - Riedel, Várady, Gutsu - Louda (Frýdlant), Adamec, Koňák (Lomnice nad Popelkou).

Liberecký kraj - Středočeský kraj 3:2 po sam. náj.

Ohlasy trenéra Ctibora Jecha: „Velmi kvalitní zápas, kterých hrajeme za sezónu bohužel velmi málo. Utkání mělo tempo i nasazení, na obou stranách byla vidět velká šikovnost a dovednost hráčů. Divákům se musel zápas líbit. Chtěl bych vyzdvihnout kolektivní výkon našich hráčů, zejména brankáře Roberta Leška, který nás ve vypjatých momentech podržel, a útočníka Samuela Jany, jenž inkasoval na začátku těžký úder na hlavu. Soupeř měl být vyloučen na 5 minut a do konce utkání, což se nestalo. Nakonec se z toho Sam oklepal tak, že 2 minuty před koncem srovnal skóre na 2:2 a nakonec ve 4. sérii nájezdů rozhodl utkání v náš prospěch."

Liberecký kraj - Jihočeský kraj 0:1

Ohlasy trenéra Ctibora Jecha: „Zápas, který byl ještě o fous kvalitnější než ten předchozí. Velké šance na obou stranách, opět neskutečně chytající Robert Leško v brance. Utkání mělo parametry zápasu osmých tříd z obou stran. Kapitán Jakub Ehrenberger tygřím skokem zabránil soupeři skórovat, ačkoliv situace z našeho pohledu vypadala beznadějně."

„Hráči Jakubec, Riedel, Nebuželský, Ehrenberger a další padali po hlavě do střel, jako kdyby ztratili pud sebezáchovy. Lajny vedené Radkem Janatou a Danielem Váradym si neustále vytvářely tlak a šance, bohužel se nám je nepodařilo proměnit."

„Poslední třetina se hrála prakticky jen na jednu branku, soupeř občas zahrozil z brejku, což spolehlivě ohlídal brankář Matěj Dlouhý hrající za HC Lomnici. Nervy to byly až do poslední vteřiny, šťastnější však byl nakonec soupeř."

„Klobouk dolu před našima klukama i hráči soupeře za tento zápas. Kéž by se nad tím někdo na svazu zamyslel a dal dohromady způsob, aby se takto kvalitní turnaji a zápasy hrály každý víkend celou sezónu. Jsem přesvědčen, že by to pomohlo celému mládežnickému hokeji. Zápasy, kdy je rozdíl ve výsledku víc jak deset gólů, jsou pro kluky k ničemu."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit