Bílí Tygři Liberec

Velká letní fotosoutěž zná svého výherce!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec – V průběhu léta jste měli v rámci Velké letní fotosoutěže příležitost bojovat o permanentní vstupenku na sezonu 2016/17. Stačilo jediné – poslat nám fotografii z mistrovských oslav a mít to štěstí, že bude porotou vybrána jako nejlepší. Z permanentní vstupenky se nakonec raduje Adéla Grůšová.

Výherkyně si svou cenu převzala před pátečním utkáním s Třincem. Během toho dostala rovněž příležitost nahlédnout do zázemí Home Credit Areny, kde permanentku a drobný dárek obdržela. Do soutěže dorazila celá řada velmi zajímavých snímků, porotu však nejvíce zaujala právě fotografie trojice dívek, které slavily titul přímo v hledišti pražské O2 Areny.

Tato fotka dle poroty nejlépe vystihovala vítěznou atmosféru. „Byla vyfocena na vítězném zápase, ještě během přestávky. To už jsme tak nějak tušily, že bychom mohli vyhrát,“ vysvětlovala Adéla Grůšová, která však na snímku není sama. „Moje spolufanynky a kamarádky, jsou Káťa Kracíková a Míša Křížová. Tímto je také zdravím, je to trošku i jejich vítězství,“ usmívala se.

vítěz fotosoutěž

Přestože momentálně výherkyně studuje v Praze, na zápasy Bílých Tygrů si cestu pravidelně nachází. Díky permanentní vstupence může nyní zamířit na všechny domácí extraligové duely i utkání hokejové Ligy mistrů.

A kdo je vlastně jejím oblíbeným hráčem? V odpovědi se zachovala velmi diplomaticky. „Byl to Michal Řepík, ale ten už tu nehraje. Všichni jsou velmi dobří a nerada bych vybrala jen jednoho a tím urazila ostatní,“ dodala s úsměvem.

Výherkyni Velké letní fotosoutěže ještě jednou gratulujeme!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit