Bílí Tygři Liberec

Volný prodej vstupenek na 5. čtvrtfinále odstartuje už v úterý ve 12 hodin!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Za stavu 3:1 pro Bílé Tygry se čtvrtfinálová série s Plzní stěhuje zpět do Home Credit Areny. Zajistěte si svá místa na pátý zápas série! Volný prodej vstupenek odstartuje už v úterních 12 hodin!

Systém vstupenek na 5. čtvrtfinále

Jako vždy v play-off mají výhodu přednostního práva nákupu vstupenek majitelé permanentek na základní část. Ti si mohou svá místa pojistit do úterního poledne. Stejně jako u předchozích zápasů zůstává systém stejný, ke svému místu ze základní části si tak mohou permanentkáři přikoupit až tři další vstupenky na dosud neobsazená sedadla.

Zbylá místa jdou v úterních 12 hodin do volného prodeje. Prodej bude probíhat až do 18 hodin. Zakoupit vstupenky můžete i ve středu od sedmi hodin až do startu utkání. Také ve volném prodeji je možné zakoupit až čtyři vstupenky na osobu, což platí do vyprodání kapacity.

Majitelé klubových sedaček mají samozřejmě také na tento zápas vstup v ceně své celosezónní vstupenky. Mohou rovněž využít akci nákupu až tří vstupenek ke své permanentní vstupence v době předprodeje.

Ceny

Pro 5. čtvrtfinále platí stejný ceník, jako pro předchozí dva čtvrtfinálové duely. Pohybují se od 160 Kč ve 4 N.P. do 280 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

tabulka ceny play-off

Otevírací doba na Rotundě před 5. čtvrtfinále

pondělí 20. března 7-18 hodin (předprodej pro permanentkáře)
úterý 21. března 7-12 hodin (předprodej pro permanentkáře)
úterý 21. března 12-18 hodin (volný prodej)
středa 22. března 7 hodin až do začátku utkání (volný prodej)

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit