Bílí Tygři Liberec

Vyrazte na 6. čtvrtfinále bez aut, předejdete možným dopravním komplikacím

Date of publication Author Klub

Liberec - V tuto chvíli je jisté, že se čtvrtfinále v sobotu znovu přesune do liberecké Home Credit Areny. Vzhledem k souběhu akcí ve Sport Parku Liberec bude zcela uzavřeno centrální parkoviště u Home Credit Areny a bude nutné počítat s omezenou kapacitou také dalších parkovacích ploch v blízkosti arény.

Utkání odstartuje kvůli termínové kolizi s akcí Night of Warriors v sobotu netradičně už v 11 hodin. V daný den se V Home Credit areně na obou akcích vystřídá více jak 11 tisíc diváku a v celém areálu Sport Parku Liberec přes 15 tisíc sportovců a návštěvníku.

Vyjádření Lukáše Přindy, jednatele Sport Parku Liberec:

"Snažili jsme se tomuto souběhu akcí předejít. Mountfield HK bohužel neakceptoval náš návrh odehrát utkání v nedělním termínu a vedení extraligy nakonec rozhodlo o tom, že se zápas odehraje v sobotu v dopoledních hodinách.

Kromě rekordní přestavby arény, kterou musíme stihnout během pár hodin, bude v sobotu i velmi složitá dopravní situace kolem arény, zejména co se týče parkování. Prosíme tedy všechny návštěvníky, aby v maximální míře využili městskou hromadnou dopravu, zejména posílené tramvajové spoje, případně přijížděli na hokej s dostatečným předstihem.

Děkujeme všem za pochopení a věříme, že tato situace nijak nepokazí váš hokejový zážitek."

Je pravděpodobné, že lze na přilehlých komunikacích očekávat výrazné zhuštění provozu, které by mohlo znamenat tvorbu kolon a zácp. Snažíme se co nejvíce předejít případným komplikacím. Doprava bude řízena posílenými hlídkami policie ČR a pořadatelské služby. Zpřístupněny budou všechny zbylé dostupné parkovací plochy v okolí Home Credit Areny, fanoušci hokeje budou navíc moci zcela výjimečně využít k parkování atletický ovál na Městském stadionu.

I přesto však nebude možné v plné míře nahradit kapacitu centrálního parkoviště. Proto jednáme o možném posílení spojů MHD, především pak tramvajových linek 2 a 3.

Prosíme fanoušky, aby na místě dbali pokynů policie ČR a pořadatelské služby a aby pro přesun na utkání využili v co nejhojnější míře městskou hromadnou dopravu a zároveň vyrazili na zápas s dostatečným předstihem.

Vhazování vyhráli hráči v modrém

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit