Bílí Tygři Liberec

Zápas ve zlatém je tu! Tygři proti Olomouci obléknou unikátní kombinaci

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už v pátek čeká naše hráče poslední domácí zápas zlatého roku 2016! Bílí Tygři u této příležitosti obléknou speciální dresy v bílozlaté kombinaci, které hned po skončení duelu půjdou do aukce! Bude jeden z limitované edice dresů pro střetnutí s Olomoucí váš?

„Tímto utkáním chceme všem, kdo mají rádi liberecký hokej, ještě jednou připomenout ty nádherné okamžiky při zisku mistrovského titulu“, říká marketingová manažerka klubu Barbora Saitlová, „„V rámci úvodního ceremoniálu tohoto výjimečného utkání si připomeneme okamžiky loňské sezóny a také její jedinečnou atmosféru. Rok 2016 je pro Bílé Tygry zlatým a proto jej chceme zakončit ve zlatých barvách.“

V limitované sérii dresů odehrají Bílí Tygři pouze toto jediné utkání a vzápětí po skončení duelu s Olomoucí se na klubovém webu rozjede elektronická dražba těchto výjimečných trikotů. Jak ale upozorňuje Barbora Saitlová, nejen jich.

Barbora Saitlová:

„Zlaté dresy jsou pro nás pro všechny především připomínkou úspěchu v minulém extraligovém ročníku, proto se v aukci kromě trikotů se jmenovkami hráčů aktuálního kádru, objeví také dresy opor, které se zasloužily o titul a v našem klubu už nepůsobí. Konkrétně kapitána Jana Výtiska, brankáře Marka Schwarze a útočníků Birnera, Řepíka, Vampoly, Valského, Bakoše a Jonáka. Věříme, že i o tyto dresy, a možná hlavně o tyto dresy, bude v aukci velký zájem.“

Vyvolávací cena jednotlivých dresů bude 2000 Kč a dražit bude možné až do konce měsíce ledna 2017. Výtěžek aukce poputuje na podporu mládežnických hokejových týmů v Liberci.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit