Bílí Tygři Liberec

Jan Stránský: Je to jen a jen o koncentraci. Do čtvrtého zápasu musíme jít s čistou hlavou

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Chomutov - Po třech utkáních série Tygři vedou 2:1. V Chomutově poprvé během play-off nevstřelili gól a ve čtvrtém střetnutí se budou pokoušet vybojovat cenný třetí bod. „Je to jen a jen o koncentraci. Musíme prohru hodit za hlavu a jít do čtvrtého utkání s čistou myslí," velí Jan Stránský.

Jak bys popsal třetí utkání série?
Myslím si, že jsme byli opticky lepší než Chomutov. Měli jsme navrch po herní stránce, ale výsledkově jsme prohráli 0:2. Příliš pozitivní být proto nemůžu.

Dlouho bylo skóre 0:0. Byla hra opatrnější než v předchozích zápasech?
Jinak se hraje na domácí půdě a jinak na hostující. Byli jsme připravení na to, že na nás Chomutov vlétne. Jinou taktiku ani nemohli mít. Myslím si, že jsme první desetiminutovku přečkali dobře, poté jsme měli, alespoň z mého pohledu, od desáté minuty až do dvě a půl třetiny navrch. Bohužel následně přišly naše neproměněné tutovky, do čehož počítám i tu mojí s Ondrou Vitáskem a do minuty Vondrka skóroval.

Martin Ševc něco říká hlavnímu sudímu

Mohla být neproměněná šance v konečném součtu rozhodující?
Samozřejmě, bylo to osm minut do konce zápasu. Kdybych dal gól, tak by to Chomutov zlomilo. Třeba ne, třeba by srovnali. Je to ale kdyby a kdyby. Kdybych vstřelil branku, tak si myslím, že jsme vyhráli.

Co bude ve čtvrtém zápase důležité?
Musíme jít koncentrovaně stejně jako do třetího zápasu. Myslím, že jsme utkání odehráli slušně až na ten závěr. Inkasovali jsme dva góly z protiútoku a nechali jsme dva chomutovské hráče jet do úniku.

Myslíš, že je potřeba něco zlepšit?
Myslím si, že to je jen o koncentraci. Nebyl by zápas, který bychom prohráli kvůli tomu, že jsme se na něj vykašlali. Měli jsme záchvěvy na domácím ledě a proti Plzni, kdy jsme přestali za stavu 3:1 hrát, ale každopádně je to play-off a v tom se bojuje každou sekundu a minutu. Musíme do hodit za hlavu a jít do čtvrtého utkání s čistou myslí.

Martin Ševc něco říká hlavnímu sudímu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit