Bílí Tygři Liberec

V Liberci se uskuteční kemp reprezentace U16, nominován byl Lukáš Meisel!

Date of publication Author Ondřej Belák, Martin Voltr

Liberec - Před listopadovým trojzápasem ve Švýcarsku uvidí trenéři české reprezentace do 16 let další adepty národního dresu. Pozvali si je na dvojici soustředění – hráči ze západní poloviny republiky zamíří do Liberce, z té východní pak do Vítkovic.

Po akci ve Finsku a turnaji v Salcburku, které českým reprezentantům nevyšly podle představ, přijdou na řadu další zápasy od 8. do 10. listopadu ve švýcarském Monthey. Soupiska se může hodně proměnit v závislosti na výkonech hráčů v domácích soutěžích.

Trenérský štáb Petra Hakena proto uvidí řadu dalších jmen na soustředěních v Liberci a Vítkovicích, které se konají v pondělí 14., respektive 21. října. Každý z kempů bude čítat dopolední trénink a odpolední neoficiální modelové utkání proti mládežnickým týmům domácích klubů. To v Liberci startuje na ledě hlavní Home Credit Areny v 16 hodin!

Na domácím kempu budou mít zástupce také Bílí Tygři. Obránce Lukáš Meisel odehrál za dorost několik zápasů už v předchozí mistrovské sezóně. Letos se už v týmu vypracoval do role jednoho z lídrů obranných řad. Jedná se o ofenzivně laděného beka, během sedmi utkání si připsal pět bodů. Kromě toho se může chlubit také velice kladnou bilancí účasti na ledě (+8).

Lukášovi i ostatním nominovaným přejeme hodně štěstí!

Nominace na sraz v Liberci:

Brankáři:

Štěpán Maleček (Karlovy Vary), Mario Žalčík (Hradec Králové).

Obránci:

Lukáš Meisel (Liberec), Šimon Němec (Rapperswil, Švýcarsko), Jan Hodinář, Matěj Houdek (oba Plzeň), Jakub Hrdlička (Slavia Praha), Matěj Hora (Litvínov), Tomáš Hebek (Pardubice), Jakub Jerman (Hradec Králové).

Útočníci:

Marek Soukup, Jakub Šiler (oba Plzeň), Vojtěch Malínek, Marek Vlasák (oba Slavia Praha), Filip Petrásek (České Budějovice), Robin Sapoušek, Samuel Šmajda (oba Karlovy Vary), Jan Ekrt, Jiří Kulich (oba Chomutov), Dominik Pavlata (Pardubice), Adam Dvořák (Třemošná), Vojtěch Polák (Mladá Boleslav).

Nominace na sraz ve Vítkovicích:

Brankáři:

Ondřej Bizoň (Kometa Brno), Jan Špunar (Olomouc).

Obránci:

František Němec, Matěj Prčík (oba Kometa Brno), Ondřej Hykl (Třinec), Denis Puchala (Vítkovice), Antonín Kareš (Šumperk), Adam Burian (Zlín), Filip Krajčík (Vsetín), Martin Hrbek (Jihlava).

Útočníci:

Adam Horký, Roman Otava, Martin Pigl (všichni Kometa Brno), Matěj Kozlík (Třinec), Ondřej Becher (Havířov), František Formánek (Pardubice), Matěj Giesl, Matěj Novotný (oba Hradec Králové), Michal Tomeček (Zlín), Matyáš Dědek, Adam Turek (oba Vsetín), Matěj Gardoň (Mladá Boleslav).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit