Bílí Tygři Liberec

Esportové derby. Tygři narazí v EHL na Mladou Boleslav

Date of publication Author Esport

Liberec - Esportová ENYAQ Hockey League nabírá na obrátkách. Už v pondělí je na pořadu dne její 5. kolo, v němž čeká Bílé Tygry atraktivní souboj. V derby změří síly s mladoboleslavskými Bruslaři. Jak se jim v tomto souboji povede?

Tygří gameři Jakub "Jelenn" Jelínek, Martin "MartinCZ" Hušek a Jiří "Asgardiiik" Žemba mají za sebou velmi solidní vstup do soutěže. Dosud odehráli tři kola, v nichž si připsali dvě vítězství a jedinou porážku. V tuto chvíli jim tedy s šesti body patří šestá pozice, nutno navíc podotknout, že mají odehrané pouze dva zápasy, neboť v prvním kole měli Tygři v soutěži s patnácti týmy volný los.

Po výhrách nad Olomoucí a Českými Budějovicemi si minulý čtvrtek tygří trio zapsalo do bilance vůbec první porážku, když nestačilo na Mountfield HK. Nutno ovšem podotknout, že šlo o nesmírně vyrovnaný souboj. Hned dva zápasy došly až do nastavení, v obou případech však Tygři prohráli. Jeden duel rozhodlo prodloužení, jedno až samostatné nájezdy, nic to však nezměnilo na konečném výsledku 2:3. V pondělí tak mají naši gameři co napravovat.

Tradiční derby

Tentokrát se představí proti Bruslařům z Mladé Boleslavi, kteří zatím mají po čtyřech odehraných zápasech na kontě pouze tři body. Dlužno ovšem podotknout, že se na nich výrazně podepsal náročný los. Mají totiž za sebou mimo jiné souboje s Pardubicemi a Kometou Brno, kterým patří první dvě místa v tabulce.

Nejprve se mladoboleslavští reprezentanti představili proti Kladnu, s nímž bylo po čtyřech zápasech skóre srovnáno 2:2. Rozhodující čtyřhra ale přinesla výhru Rytířům. Stejným skóre dopadla také bitva s Kometou Brno, následovala porážka 1:4 s Dynamem Pardubice. Zato minulý čtvrtek si Bruslaři připsali první výhru, když po těsné bitvě zvítězili posledním zápasem nad Plzní.

Je tedy jasné, že se v pondělí můžeme těšit na atraktivní podívanou. Tu navíc budete moci sledovat živě na komunikačních kanálech ENYAQ Hockey League. Derby s Mladou Boleslaví odstartuje v 19:30, zvládnou Tygři náročnou zkoušku?

Vysílání 5. kola můžete sledovat ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit