Bílí Tygři Liberec

Změny v rozpisu utkání: Jaké posuny se Tygrů dotknou?

Date of publication Author Klub

Liberec - V minulém týdnu došlo z důvodu karantény Třince na poslední chvíli k přesunu vzájemného souboje až na 2. března. To však není jediná změna, která se ve zbytku sezony Tygrů dotkne. Věnujte prosím pozornost změnám v rozpisu utkání.

Zápas s Třincem, který se měl odehrát v pátek 7. ledna, musel být pouze den předem z důvodu karantény v kádru Ocelářů odložen. Po dohodě mezi oběma týdny nakonec bude tento zápas sehrán ve středu 2. března, tedy krátce před koncem základní části. Závěr sezony tak budou mít Bílí Tygři pořádně nabitý.

Vedle toho se však našeho týmu dotknou některé další změny. Už v úterý 11. ledna například čeká svěřence trenéra Augusty zápas na ledě Českých Budějovic, tedy dohrávka z původního termínu 3. prosince. Tehdy bylo utkání odloženo z důvodu hrozících tvrdších opatření v Jihočeském kraji.

Dále se posun týká domácího utkání proti Energii Karlovy Vary. To se mělo původně odehrát ve středu 2. února, po vzájemné dohodě obou týmů však bude tento zápas odehrán o dva dny dříve. V Home Credit Areně se tak Bílí Tygři netradičně představí už v pondělí. Čas úvodního vhazování zůstává v obvyklých 18:00.

Zatím poslední potvrzená změna je pak vázána na letošní poslední souboj s PSG Berany Zlín. K Valachům měli Tygři zamířit v pátek 11. února, celky se však dohodly, že bude zápas předehrán již ve středu 9. února.

Vzhledem k aktuálnímu vývoji koronavirové pandemie však stále mohou ve zbytku základní části přibýt i další změny. Doporučujeme tedy fanouškům, aby pozorně sledovali naše komunikační kanály, kde vždy naleznou veškeré nutné informace o případných přesunech jednotlivých zápasů.

Nejaktuálnější rozpis zápasů naleznete na našem webu ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit