Bílí Tygři Liberec

Unikátní hokejový zážitek? Pronajměte si skybox v Home Credit Areně!

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete zažít skutečně neopakovatelný zážitek z hokejového utkání? Sledujte jej z vlastního uzavřeného skyboxu s občerstvením, obsluhou a přístupem do VIP restaurace!

Nabídka jednorázového či dlouhodobého pronájmu není určena pouze firmám. Užít si tento hokejový luxus můžete i vy. Získáte tak možnost sledovat zápas z příjemného prostředí, které bude po dobu utkání patřit pouze vám. Každý skybox obsahuje vlastní kuchyňskou linku, lednici naplněnou alkoholickými i nealkoholickými nápoji, barové sezení i balkon s polstrovanými sedačkami, z nichž lze pohodlně sledovat utkání přímo v hledišti Home Credit Areny.

Součástí pronájmu skyboxu je přístup do uzavřeného VIP patra a rovněž do VIP restaurace, kde je v průběhu každého utkání servírován bohatý raut od prémiové cateringové společnosti Coloseum Catering. Občerstvení, které zahrnuje výběr teplé i studené kuchyně včetně chutných předkrmů a dezertů, je možné objednat také přímo do vašeho skyboxu.

K jednorázovému pronájmu máme pro vás k dispozici skyboxy o kapacitě 9, 16 či 29 osob. Skýtají tak ideální prostředí pro různě velké skupiny. Chcete na zápas vyrazit s celou partou přátel, či si jej naopak plánujete užít v nejužším kruhu? To není v Home Credit Areně žádný problém.

Cena:

2000 Kč / osoba
500 Kč / dítě (0-12 let)

Minimální naplněnost je 80 % kapacity.

Zažijte neopakovatelný zážitek na zápase Bílých Tygrů! Více informací o pronájmu skyboxu či kontaktní informace naleznete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit