Bílí Tygři Liberec

Užijte si zimu jako správní Tygři!

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Zima udeřila, teploty klesají hluboko pod bod mrazu a většinu Čech pokryl sníh. Užijte si pravou zimu jako správní Bílí Tygři! V našem fanshopu i e-shopu naleznete celou řadu kulichů, šál či dalších fanpředmětů, které vám v zimě nesmí chybět!

Nezapomeňte v každém počasí ukázat, jakému klubu patří vaše tygří srdce! Jako již tradičně je v tygřím fanshopu k dostání celá kolekce mikin či bund, které vás zahřejí za každého počasí. K tomu nemůže chybět teplá šála či klasika v podobě stylových tygřích rukavic. A aby byla výbava kompletní, nezapomeňte také na tygří ponožky!

Sníh svádí k celé řadě aktivit. Vyrazte s dětmi na kopec, kde se mohou vyřádit na tygřím klouzáku na sníh. Ten navíc můžete získat za skvělou výprodejovou cenu! Myslíme také na rodiče, nezapomeňte se tedy zahřát díky tygří termosce. A pokud máte raději něco ostřejšího, pak můžete sáhnout rovnou po placatce s logem Bílých Tygrů.

Kompletní tygří výbavu nejen na zasněžený svah seženete tradičně v kamenné prodejně tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny, která je otevřena v tradiční otevírací době každý všední den od 9 do 18 hodin s polední přestávkou mezi 12 a 13 hodinami.


Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy, při nákupu nad 1 000 Kč ji navíc máte zcela ZDARMA!

Buďte Bílým Tygrem v každé situaci! GET READY!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit