Bílí Tygři Liberec

Zápas Tygrů 6. kola ENYAQ Hockey League odložen

Date of publication Author Esport

Liberec - Už tento čtvrtek se měli Bílí Tygři v rámci esportové ENYAQ Hockey League představit proti Karlovým Varům. Šlo by přitom o velmi zajímavý souboj sousedů v tabulce, zápas se ale v původně plánovaném termínu neuskuteční.

ENYAQ Hockey League nabrala od nového roku pořádné tempo. Hrají se pravidelně dva zápasy týdně, a tak se soutěž, která teprve před nedávnem odstartovala, pomalu blíží ke své polovině. Do šestého kola, které se dle původního rozpisu mělo hrát ve čtvrtek 13. ledna, však v plánovaném termínu Bílí Tygři nebudou moci zasáhnout. Proč?

Přestože jde o esport, i v něm mohou do přípravy jednotlivých hráčů zasáhnout zdravotní problémy. A přesně to se stalo v tygřím kádru. Jiřího "Asgardiiika" Žembu potkalo ve čtvrtek nepříjemné zranění palce, jež mu znemožňuje do zápasů plnohodnotně zasáhnout. Je to totiž právě palec, kterým hráči ovládají primární páčku ovlivňující pohyb hokejistů. Podle prvotních odhadů by však příští kolo, která je v plánu na pondělí, nemělo být ohroženo.

Je tedy jasné, že si během čtvrtka Tygři do tabulky další body nepřipíší. V tuto chvíli jim v nabité tabulce patří šestá pozice, když ze čtyř zápasů vydřeli tři vítězství a spolu s tím devět bodů. Za pátým Třincem se nacházejí pouze o skóre, na druhou příčku pak ztrácejí pouhé tři body. Navíc mají oproti většině týmů před sebou zápas k dobru.

Na další zápas si nyní budou muset počkat minimálně do pondělí, kdy narazí na PSG Berany Zlín. Budou již Tygři moci nastoupit a vyzrají na silný Zlín?

Chrabrý Jelen hrdinou Liberce! 🤴 #chrabry #jinoch #jelen #hrdina #severoceskeho #kralovstvi #liberec #nhl #nhl22 #esport #hokej
Zveřejnil(a) ENYAQ hokejová liga dne Úterý 11. ledna 2022

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit