Bílí Tygři Liberec

Paráda! Tygři sestřelili v ENYAQ Hockey League Zlín 5:0 na zápasy

Date of publication Author Esport

Liberec - Bílí Tygři mají za sebou v esportové ENYAQ Hockey League náročný dvojboj. Nutno ovšem podotknout, že úspěšný! Po nedělní výhře nad Karlovými Vary přidali v pondělí další triumf, tentokrát vysoko 5:0 nad Zlínem.

Přestože konečné skóre vypadá propastně, nerodilo se rozhodně snadno. Ráz série napověděl už souboj jedniček, když vyzval Jakub "Jelenn" Jelínek zlínského Mikina. Po základní hrací době svítilo na výsledkové tabuli skóre 1:1, muselo se tak rozhodovat až v prodloužení. V něm se prosadil Jelenn, který tak zajistil Tygrům vedení.

Vzápětí narazil Martin "MartinCZ" Hušek na pikeje a znovu z toho byla vyrovnaná bitva až téměř do konce. Nakonec bylo k vidění celkem sedm zásahů, přičemž vítězný rozdíl činil pouhý jeden gól. MartinCZ tuhou bitvu nervů zvládl a zvítězil těsně 4:3. Hned po dvou zápasech se tak náš tým mohl pochlubit mečbolem.

Ten chtěl proměnit již Jiří "Asgardiiik" Žemba proti beliqarovi, shodou náhod svému dlouholetému kamarádovi. Tuto přátelskou, avšak zároveň soutěžní, bitvu nakonec zvládl lépe tygří zástupce, který v přestřelce beliqara udolal poměrem 6:4. Rozhodl tak o zisku tří bodů do tabulky.

Stále však zbývalo odehrát dva zápasy čtyřher, které se v konečné tabulce mohou v podobě skóre ukázat jako důležité. Souboj Jelenna s MartinemCZ proti Mikinovi a pikejovi nabídl další nervydrásající střet, který nakonec došel až do samostatných nájezdů. Ty vyšly lépe Tygrům, kteří tak po vítězství 4:3 slavili počtvrté.

Závěrečný zápas Jelenna a Asgardiiika proti Mikinovi a beliqarovi pouze dokonal beraní zmar. Tygři tentokrát zvítězili vysoko 6:3 a zajistili si tak čistou sérii poměrem 5:0 na zápasy.

Náš tým tak má po šesti odehraných kolech na kontě 15 bodů, čímž se posunul mezi nejužší špičku tabulky. Má však před sebou těžké výzvy. Čtvrteční souboj s Pardubicemi by měl být odložen, další utkání by tak mělo naše gamery čekat v pondělí proti silnému Třinci. Jak si v náročné zkoušce povedou?



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit