Bílí Tygři Liberec

Týden hokeje už tuto sobotu! Tygří dres, setkání s A-týmem a první hokejové krůčky

Date of publication Author Klub

Liberec - Už tento víkend budou mít vaši malí Tygři možnost udělat své první hokejové krůčky. Stačí s nimi v sobotu 29. ledna od 9:30 dorazit do liberecké Home Credit Areny, kdy budou mít šanci vyzkoušet si, jaké to je hrát hokej.

V rámci náborové akce Týden hokeje, která se v Home Credit Areně uskuteční v sobotu 29. ledna od 9:30, se mají malí Tygři od 4 do 8 let na co těšit. Pro každého jsme si přichystali pravý tygří dres, setkání s hráči A-týmu a především ukázkový trénink, na němž se spolu se svými rodiči mohou přesvědčit, zda je hokej tím pravým sportem pro ně.

Co se děti v prvních letech své hokejové kariéry učí? Jakou je pro ně potřeba sehnat výstroj? Jak často trénují? A kolik vlastně stojí vychovat malého hokejistu? Na všechny tyto důležité otázky se rodiče potenciálních budoucích Tygrů dozvědí odpovědi. Dětí se ujmou zkušení mládežničtí trenéři, kteří jim pomohou s jejich prvními krůčky na ledové ploše. Že ještě nikdy nebruslily? Nevadí!

S sebou si stačí přinést pouze brusle a helmu (postačí například lyžařská či cyklistická), které vám případně rádi zapůjčíme. V případě, že vás nábor osloví, můžete využít první měsíc tréninků včetně oblíbené školičky bruslení Bruslička zcela ZDARMA. Ti, kteří se zaregistrují jako členové Českého hokeje, pak obdrží rovněž poukaz na hokejové vybavení CCM ve výši 1 500 Kč. Rozhodně je tedy nač se těšit!

Přijďte v sobotu 29. ledna se svým malým Tygrem na náborovou akci Pojď hrát hokej! Registrovat se můžete pomocí formuláře níže, čímž si usnadníte registraci přímo na místě. Je však možné se zaregistrovat také až na místě. Těšíme se na vás!

A pokud vaše děti nespadají do věkové kategorie 4 až 8 let, ale i tak by si chtěly hokej vyzkoušet, kontaktujte nás na adrese stehno@hcbilitygri.cz a domluvíme se na individuálním postupu.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit