Bílí Tygři Liberec

Tuhá bitva s vítězným koncem! Tygři berou v ENYAQ Hockey League další body

Date of publication Author Esport

Liberec - Po dvou porážkách v řadě nastoupili Tygři v esportové ENYAQ Hockey League proti Vítkovicím a bylo jasné, že budou chtít předchozí zaváhání odčinit. Po tuhé bitvě se jim to nakonec také povedlo.

Od prvního zápasu šlo o velmi vyrovnanou podívanou. V úvodním souboji jedniček se Jakub "Jelenn" Jelínek přetahoval s Horysem o první bod v podstatě až do závěrečné sirény. Přesto nakonec vyšli z tohoto utkání šťastnější Tygři, když si Jelenn připsal těsnou výhru 4:3. Díky tomu se tak naši gameři ujali vedení.

To bylo brzy dokonce dvojnásobné. Martin "MartinCZ" Hušek změřil síly s Chupim a znovu šlo o v podstatě vyrovnaný zápas. Také tentokrát rozhodoval rozdíl pouze jediné branky, a znovu to bylo ve prospěch Bílých Tygrů. MartinCZ po solidním výkonu porazil vítkovického gamera 2:1, k celkovému vítězství tedy chyběl pouhý jeden krok.

Ten mohl přidat již Jiří "Asgardiiik" Žemba, tváří v tvář Randysovi však při prvním mečbolu selhal. Libereckému zástupci se podařilo skórovat pouze jednou, naopak do tygří sítě padly rovnou tři zásahy, což znamenalo jediné - porážku 1:3.

Co se však nepodařilo Asgardiiikovi, dokonali ve čtyřhře Jelenn a MartinCZ. A jak jinak, než rozdílem jediného gólu. Dvojici Horys a Chupi se jim podařilo porazit opět těsně 2:1, čímž našemu týmu pojistili další tři body do tabulky. Nic na tom již nezměnila ani těsná porážka Jelenna a Asgardiiika v závěrečné čtyřhře, čímž bylo pouze dokonáno celkové skóre 3:2 pro náš tým.

ENYAQ Hockey League bude pokračovat již v pondělí dalším kolem, v němž se Tygři utkají s Litvínovem. Ten v této sezoně zatím válí a dosud prohrál jen jednou. Jak si proti němu tygří trio povede?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit