Bílí Tygři Liberec

Prodlužte si sezonu v tygřím fanshopu a e-shopu!

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Hokejová sezona pomalu končí. Chcete si ji protáhnout? Pak neváhejte a hrajte s Bílými Tygry i po jejím skončení! Vhodnou výbavu na to naleznete v tygřím fanshopu a e-shopu.

Zatímco v současnosti vrcholí finálová série extraligového play-off, sezona 2021/22 se rychle chýlí ke svému konci. S Bílými Tygry si ji ale můžete klidně prodloužit. Zamiřte do fanshopu či e-shopu a vyberte si třeba vědomostní stolní hru od společnosti MIDU Games, kde budete moci prokázat své znalosti o klubu Bílých Tygrů! Součástí je samozřejmě také kompletní tygří balení včetně figurek v klubových dresech.

Pro ty, kteří si raději zahrají na některé z herních konzolí například oblíbenou hokejovou hru NHL 22, máme naopak k dispozici tygří gamepad na konzoli Playstation 5 nebo Xbox. Tyto originální ručně malované ovladače jsou vyráběny na zakázku a každý je tak svým způsobem unikát. A pokud se svou konzolí a tedy i gamepadem rádi cestujete, pak vás jistě zaujme pouzdro na ovladač s tygřím logem.

Pokud si chcete s Tygry prodloužit sezonu, stačí navštívit kamennou prodejnu našeho fanshopu, kterou naleznete v areálu Home Credit Areny a která je otevřena každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin.


Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit