Bílí Tygři Liberec

Inventura v tygřím fanshopu od 1. do 6. května

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Plánujete se vybavit na jaro v tygřím fanshopu či e-shopu? Pak rozhodně zbystřete. Z důvodu posezónní inventury bude v následujícím týdnu fanshop uzavřen.

Vzhledem k posezónní inventuře zůstane v týdnu od 1. května do 6. května kamenná prodejna tygřího fanshopu, kterou naleznete v areálu Home Credit Areny, uzavřena. Nebude v ní tedy možno nakupovat žádné tygří fanpředměty, hokejové zboží či vstupenky na kulturní akce pořádané v síti Ticketportal, které prodejna fanshopu rovněž nabízí.

Ze stejných důvodů pak nebude v následujícím týdnu v provozu ani internetový e-shop. Stránka sice bude dostupná, nicméně nebude možné objednávky realizovat. Své oblíbené fanpředměty si tak budete moci zajistit znovu až po skončení inventury, tedy od soboty 7. května.

Kamenná prodejna se pak pro fanoušky otevře znovu až v pondělí 9. května, a to v tradiční otevírací době od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin.


Před startem inventury však stále můžete tygří fanshop navštívit. Třeba už ve čtvrtek během utkání 7. finále extraligy juniorů, které se uskuteční od 18 hodin v Home Credit Areně a na nějž můžete vyrazit zcela zdarma. Zastavte se ve fanshopu, vybavte se ještě před inventurou a podpořte u toho juniorku Bílých Tygrů v klíčovém utkání finálové série!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit