Bílí Tygři Liberec

Vybavte se ve fanshopu! Využijte výprodej za nejlepší ceny!

Date of publication Author Klub

Liberec - Nákup v tygřím fanshopu se vyplatí! Přichystali jsme pro vás totální výprodej vybraných skladových zásob, v němž si můžete ulovit vybrané klasiky se slevou až 70 %!

Ve výprodeji seženete v našem fanshopu a e-shopu například skladové dresy ze sezony 2021/22, kde si mezi replikami i originály s vyšitým logem můžete stále vybrat z mnoha zajímavých variant hráčů, jako jsou kapitán Petr Jelínek či stálice Michal Birner a Jaroslav Vlach. K dispozici jsou poslední bílé i modré dresy, s výběrem tedy rozhodně neváhejte!

Ulovit si můžete i stylovou oranžovou dámskou mikinu adidas z oficiální týmové kolekce. K dispozici jsou i kryty na vybrané mobilní telefony, trika, šály, ale i řada praktických fanpředmětů, jako chladící taška, diáře nebo stínítko do auta. To vše za nejnižší možné ceny!

A jak si slevy ulovit? Stačí vyrazit do naší kamenné kamenné prodejny tygřího fanshopu. Naleznete ji v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřena je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

VELKÝ TYGŘÍ VÝPRODEJ

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit