Bílí Tygři Liberec

Nenechte si ujít páteční fotbalovou exhibici v Rozstání!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po roce znovu do kopaček. Bílé Tygry čeká už tento pátek pátek 17. června tradiční oblíbená fotbalová exhibice, v níž změří síly s TJ Sokol Rozstání. Nenechte si tento tradiční duel ujít!

Souboj mezi Bílými Tygry a Sokolem Rozstání patří mezi každoroční zpestření období letní přípravy. A ani rok 2022 nemůže být v tomto ohledu výjimkou. Letos je fotbalový souboj naplánován už na tento pátek 17. června od 17:30. Ještě předtím však od 15:30 hodin proběhne také turnaj malých fotbalistů, v němž se malí Bílí Tygři střetnou se svými fotbalovými vrstevníky.

V minulých letech Tygry ukázali, že dokáží být týmu, jenž v neděli vybojoval mistrovský titul v 1.B třídě Libereckého kraje, vyrovnaným soupeřem. V letech 2019 a 2020 si připsali výhru hokejisté, před rokem naopak kralovalo na trávníku domácí Rozstání, jež zvítězilo 3:2. Naši hokejisté tak mají svým soupeřům co vracet. Dopomoci by jim k tomu měl navrátilec Michal Bulíř, který patří mezi největší fotbalové opory A-týmu Tygrů.


Velkým lákadlem bude jako vždy i autogramiáda A-týmu, která proběhne po skončení samotného exhibičního zápasu. Fanoušci tak mohou získat podpis jak tradičních opor, tak čerstvých posil. Nenechte si oblíbenou exhibici v Rozstání ujít! Těšit se můžete i na skvělé občerstvení a doprovodný program. Tak si rozhodně pátek 17. června zapište do kalendáře.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit