Bílí Tygři Liberec

Získejte tygří dres za nejnižší možnou cenu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete si pořídit tygří dres? Pak máte nejlepší příležitost. V rámci výprodeje ve fanshopu totiž můžete získat skvělé kousky za tu nejnižší možnou cenu!

V rámci výprodeje si můžete zakoupit jeden ze skladových tygřích dresů za výrazně snížené ceny. Nechybí mezi nimi ovšem celá řada kousků se zajímavými jmény a čísly. Mezi originály si například můžete pořídit skladový bílý trikot Tomáše Filippiho ve velikosti XL či modrý dres velikosti L s jmenovkou Jaroslava Vlacha. Originální dres seženete za skvělých 1 485 Kč namísto původních 1 990 Kč.

Také mezi replikami, tedy dresy s tištěným logem, si rozhodně vyberete. Mezi nejžádanějšími velikostmi L či XL najdete například modrý trikot T.J. Melancona s číslem 23 nebo modrý dres Ondřeje Vitáska. V bílé variantě je pro změnu k dostání 16ka Michala Birnera či trikot Adama Klapky, jenž podepsal smlouvu s Calgary v kanadskoamerické NHL. Repliku dresu zakoupíte za 790 Kč namísto původních 1 190 Kč.

Chcete si pořídit jeden ze skladových dresů či jakýkoliv jiný z produktů, které můžete ve výprodeji získat se skvělými slevami až 70 %? Stačí vyrazit do naší kamenné kamenné prodejny tygřího fanshopu. Naleznete ji v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřena je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

VELKÝ TYGŘÍ VÝPRODEJ

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit