Bílí Tygři Liberec

Rotunda otevřena každé odpoledne až do čtvrtka. Přijďte si pro permanentku!

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete si osobně zakoupit permanentku na nadcházející sezonu? Pak rozhodně zbystřete. V průběhu tohoto týdne totiž budete mít až do čtvrtka příležitost, a to každé odpoledne.

Tradiční prodejní místo na Rotundě, které naleznete v areálu Home Credit Areny, se pro fanoušky otevře od pondělí 27. června do čtvrtka 30. června. Navštívit ji budete moci v odpoledních hodinách od 13 do 18 hodin, kdy si budete moci osobně zakoupit permanentní vstupenky či vyřešit jakékoliv dotazy nebo potíže s vaší kartou.

Otevírací doba Rotundy

Pondělí 27. června: 13:00 až 18:00
Úterý 28. června: 13:00 až 18:00
Středa 29. června: 13:00 až 18:00
Čtvrtek 30. června: 13:00 až 18:00
Pátek 1. července: zavřeno

Přijďte si na Rotundu zajistit své místo v Home Credit Areně!

Online prodej

S výjimkou příštího týdne probíhá prodej permanentek primárně online. Své sedadlo v Home Credit Areně si tak můžete zajistit z pohodlí svého domova. Permanentky je možné zakoupit v síti Ticketportal, a to jak v případě stávajících permanentkářů, tak pro nové fanoušky.

Distribuce permanentek fanouškům bude probíhat od poloviny června, dopravu za své příznivce hradí klub. Fanoušci, kteří si z jakýchkoli důvodů nechtějí zakoupit svou permanentní vstupenku online, budou mít příležitost v průběhu června i července získat místo v Home Credit Areně také osobně. O fyzickém prodeji budeme naše příznivce včas informovat.

Permanentky kupujte online ZDE

Předkupní právo do 31. července

Jako již tradičně mohou majitelé permanentek na předchozí sezonu využít předkupní právo na svá sedadla. Lhůta, během níž si můžete své místo pojistit, je do 31. července. K využití předkupního práva vám poslouží číslo permanentky a ověřovací kód, jež naleznete na zadní straně své loňské permanentní karty.

Návod na uplatnění předkupního práva online naleznete ZDE.

Po skončení předkupního práva budou veškeré nevyužité rezervace uvolněny do volného prodeje.

Tři hladiny cen

Pro sezonu 2022/23 budou permanentní vstupenky nabízeny ve třech cenových hladinách. Ta nejnižší je určena Kapitánům a Asistentům, tedy fanouškům, kteří se v rámci kompenzací za covidovou sezonu 2020/21 vzdali nároku na vrácení celé nebo poloviny ceny své permanentky. Těm je v rámci jejich benefitů garantována stejná cena, jako pro ročník 2020/21.

Druhá cenová hladina je určena loňským permanentkářům, kteří se neřadí mezi Kapitány a Asistenty. Ti si mohou své místo zajistit rovněž za zvýhodněných podmínek oproti novým majitelům permanentek.

K dispozici budou také sedadla pro zcela nové permanentkáře, kteří si budou moci po dobu předkupního práva zvolit z dosud neobsazených míst.

Čtyři vstupenky a další výhody

Noví permanentkáři se společně se svou kartou mohou těšit na řadu dalších výhod. Jako dárek jsme si pro všechny majitele permanentních vstupenek přichystali 4 vouchery na jednorázovou vstupenku v celkové hodnotě 1 000 Kč, díky nimž budete moci v průběhu sezony pozvat na hokej také své nejbližší, kteří nemají permanentku. Tento dárek není součástí dětské permanentky za zvýhodněnou cenu.

Dále se vedle vstupu na všechna domácí utkání základní části či přípravná utkání můžete těšit také na předkupní právo na play-off, slevu 10 % v tygřím fanshopu a e-shopu, slevu 30 % na zboží Adidas v prodejnách Lion Sport, dopravu na hokej s libereckým dopravním podnikem ZDARMA či nově slevu 20 % na vstup do ZOO Liberec. Každý permanentkář navíc bude mít své sedadlo označené samolepkou s jmenovkou.

Permanentka Bílých Tygrů na sezonu 2022/23 se jako vždy vyplatí! Zajistěte si své místo mezi námi!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Pomozme Tygrům! Vytvořme na čtvrtfinále bílé peklo!

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Soutěžte na úterním utkání o vstupenky na Benátskou

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek PO 2024

165 Kč
Koupit

Triko PO 2024 dětské

330 Kč
Koupit