Bílí Tygři Liberec

Tygří Letní Challenge je v plném proudu! Zdoláte naši výzvu?

Date of publication Author Klub

Liberec - K létu již třetím rokem neodmyslitelně patří oblíbená Tygří Letní Challenge. Máte odvahu postavit se na start jejího třetího ročníku? Tak vyrazte na Ještěd!

Zapojili jste se v prvním či druhém ročníku do Tygří Letní Challenge? Tak určitě moc dobře víte, co vás čeká. Pokud ne, tak zbystřete. Už v srpnu totiž odstartuje její třetí ročník! Těšit se znovu můžete na tradiční trať na Ještěd, která účastníkům na 900 metrech nabídne náročné převýšení téměř 300 metrů.

Znovu se budete moci zapojit ve čtyřech kategoriích - muži, ženy, děti od 9 do 14 let a děti do 8 let. Zároveň však pro vás máme také řadu změň. Tou hlavní je fakt, že se letos neuskuteční obvyklé finále, o vítězích tak bude rozhodovat již samotná individuální výzva, kterou můžete zdolat v libovolný termín v průběhu celého srpna. A těšit se tradičně můžete na velmi zajímavé odměny a ceny pro vítěze - permanentku na hokej či podepsaný dres.

To stále není vše. V průběhu srpna na vás čekají také speciální jednodenní výzvy s partnery, kdy budete kromě základního účastnického balíčku moci získat některou z cen od partnerů.

Účast je naprosto jednoduchá. Stačí si změřit čas pomocí hodinek, stopek či chytrého telefonu, v cíli naskenovat QR kód a vyplnit své údaje a výsledný čas. Pokud se navíc chcete zapojit do soutěže o hlavní ceny, připojte také fotografii z cíle či trati. Veškeré tyto údaje stačí nahrát pomocí formuláře, který se vám otevře po naskenování QR kódu v cíli.

Už se také těšíte na start?

Pravidla Tygří letní challenge

  • Zdolej od 1. 8. do 31. 8. trať Tygří Letní Challenge na Ještěd
  • Změř si čas pomocí stopek, hodinek či telefonu a vyplň jej v cíli pomocí naskenování QR kódu
  • K času přidej svou fotografii z cíle či trati, čímž se kvalifikuješ do soutěže o hlavní ceny
  • Porovnej se s Bílými Tygry a ostatními fanoušky ve 4 soutěžních kategoriích (muži, ženy, děti od 9 do 14 let a děti di 8 let)
  • Nejlepší 3 v každé kategorii se mohou těšit na skvělé tygří odměny
  • Je možné zdolat trať víckrát a vylepšit si výsledný čas, nárok na odměnu má však každý účastník pouze jednou
  • Start v Tygří Letní Challenge je na vlastní nebezpečí
  • Zapojením do soutěže účastník souhlasí se zpracováním a užitím osobních údajů
  • Vzhledem k náročnosti trati si nezapomeňte sportovní oblečení a obuv

Kontaktní osoba v případě potíží: Katarína Holáňová (holanova@hcbilitygri.cz, +420 731 547 898)

Trať

Trať Tygří Letní Challenge startuje u spodní stanice vleku F10 (GPS: 50.7353067N, 14.9999928E). Vede pod lanovou dráhou na Ještěd a končí u asfaltové silnice (GPS: 50.7333119N, 14.9883064E).

Délka trati je 900 metrů, převýšení činí 290 metrů.

Jak dorazit na start?

1, Autem - Zaparkovat je možné na centrálním parkovišti P3 či na parkovišti P1 přímo u spodní stanice kabinové lanovky. Cena parkovného je 200 Kč / den.

2, Tramvají č. 3 - Vystupte na konečné na Horním Hanychově a pokračujte pěšky směrem ke spodní stanici kabinové lanovky.

Odměna pro účastníky a pro vítěze

Všichni účastníci Tygří Letní Challenge obdrží po zdolání trati balíček s tygřími odměnami v podobě pamětní medaile, voucheru na vstupenku, voucheru do fanshopu či další drobné dárky. K vyzvednutí budou od 1. srpna oproti jmennému seznamu na recepci hotelu Arena v areálu Sport Parku Liberec.

Pro prvního v každé kategorii jsme si přichystali permanentní vstupenku na sezonu 2022/23, druhé místo bude znamenat originální dres pro sezonu 2022/23 s podpisy A-týmu a za třetí místo si můžete odnést repliku dresu pro sezonu 2022/23 s podpisy A-týmu. A to už je pořádná motivace!

Tak co, troufnete si zdolat oblíbenou Tygří Letní Challenge?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit