Bílí Tygři Liberec

První přípravné utkání už ve čtvrtek! Home Credit Arena se otevře v 17:15

Date of publication Author Klub

Liberec - Už ve čtvrtek 11. srpna od 18 hodin se Bílí Tygři představí v prvním domácím přípravném utkání proti karlovarské Energii. Nenechte si tento zápas ujít! Níže naleznete všechny důležité informace související s utkáním.

Prodej vstupenek

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na všechna přípravná utkání zcela zdarma a mohou během nich využít svá místa. V prodeji jsou také jednorázové vstupenky, které si můžete zajistit online či v některém z prodejních míst sítě Ticketportal za jednotnou cenu 150 Kč.

Před přípravnými utkáními bude otevřen také fyzický prodej na Rotundě, a to vždy 2 hodiny před začátkem utkání. Ve čtvrtek tak bude Rotunda otevřena od 16 hodin a budete si zde kromě vstupenek na přípravu moci zakoupit také permanentní vstupenky či vstupenky na extraligu.

KOUPIT VSTUPENKY NA PŘÍPRAVU


Režim v Home Credit Areně

Během přípravných utkání bude otevřena celá Home Credit Arena a místa blokovaná permanentkou budou svým permanentkářům plně k dispozici. Otevřeny budou též vybrané stánky s občerstvením či fanshop, pro fanoušky tak bude k dispozici plnohodnotný extraligový servis. Home Credit Arena bude otevřena 45 minut před začátkem utkání, tedy od 17:15.

Po opuštění arény se stává vstupenka neplatnou a nebude umožněn opakovaný návrat. Pro kuřáky bude k dispozici kuřárna, kterou naleznete u vchodu A0 směrem od centrálního parkoviště.

Těšíme se na viděnou v Home Credit Areně a věříme, že si společně užijeme parádní start nové sezony!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit