Bílí Tygři Liberec

Staň se Tygrem! Týden hokeje v Liberci už 21. listopadu

Date of publication Author Klub

Liberec - V pondělí 21. listopadu od 16:30 budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. Bílí Tygři Liberec ve spolupráci s Českým hokejem pořádají v Home Credit Areně akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Od 16:30 bude umožněn vstup včetně registrace, od 17:00 do 17:45 se pak přímo na ploše Home Credit Areny uskuteční náborový ukázkový trénink. Po něm se můžete těšit na setkání s hráčem A-týmu v zázemí naší arény. S sebou si odnesete nejen skvělé zážitky, ale také dárky od Bílých Tygrů a Českého hokejového svazu.

Dále budete moci sledovat zápas malých Tygrů, který bude probíhat ve stejném čase jako ukázkový trénink, a od 18:45 pak extraligový zápas kategorie U20 Bílých Tygrů proti HC Sparta Praha, na který jste všichni srdečně zváni.

Nezáleží na tom, jaké zkušenosti mají Vaše děti s bruslením, naši profesionální trenéři se o všechny rádi postarají. Rodiče se zde navíc dozvědí vše podstatné, co obnáší výchova malého hokejisty. Ukázkový trénink mohou pohodlně sledovat z tribuny Home Credit Areny. Pro všechny účastníky bude na místě přichystáno drobné občerstvení, káva a čaj.

S sebou budou děti potřebovat pouze helmu (postačí například lyžařská či cyklistická) a brusle, případně také chrániče na in-line brusle. Pokud doma nemáte vlastní brusle nebo helmu, rádi Vám vybavení zapůjčíme. V takovém případě nás prosím kontaktujte předem na emailovou adresu safarovsky@hcbilitygri.cz, kde se domluvíme na správné velikosti bruslí a dalších detailech.

Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého hokeje (Český svaz ledního hokeje z. s.), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje značky CCM. Více informací o příspěvku na první hokejovou výstroj najdete zde.

Přijďte v pondělí 21. listopadu se svým malým Tygrem na náborovou akci Pojď hrát hokej! Registrovat se můžete pomocí formuláře níže.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit