Bílí Tygři Liberec

Chcete si objednat před Vánoci dres s vlastním číslem a jménem? Pospěšte si

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Vánoce se pomalu blíží. Chcete udělat sobě nebo někomu ze svých blízkých dresem s vlastním číslem a jménem? Pak neváhejte a pospěšte si! Vzhledem k výrobní době dresu je nutné objednávku stihnout do pevně daného termínu.

S ohledem na dobu výroby a vytížení kapacit před blížícími se Vánoci je potřeba objednávat dresy na přání s dostatečným předstihem. A to jak pro originální dres s vyšitým logem, tak také pro tradiční repliku, na níž je logo Bílých Tygrů pouze natištěno.

Ať už se rozhodnete pro první či druhou variantu, neváhejte. Pro originální dresy s výšivkou garantujeme dodání do Vánoc pro objednávky vytvořené nejpozději 28. listopadu! V případě repliky dresu je pak možné objednávku vlastního dresu uskutečnit až do pondělí 5. prosince. Poté již bude možné objednat dres s vlastním číslem a jménem pouze s možností dodání až po vánočních svátcích.

Tygří dres si samozřejmě budete moci zajistit i těsně před Vánoci, vybrat si však již budete muset ze skladových kusů s předtištěným číslem a jménem jednoho z hráčů.

Radost svým nejbližším však určitě neuděláte pouze dresem. Kompletní vánoční tipy naleznete v kamenné prodejně tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny, která je otevřena v tradiční otevírací době každý všední den od 9 do 18 hodin s polední přestávkou mezi 12 a 13 hodinami.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit