Bílí Tygři Liberec

Malá liga, Jablonec a Sparta. Páťáci za sebou mají pestrý program!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Naši páťáci využili víkend i státní svátek na maximum. Ve čtvrtek se vydali do Neratovic ke dvěma zápasům v rámci Malé ligy, nicméně po nadějných výkonech podlehli domácímu týmu i Slavii. Chuť si spravili hned v sobotu, kdy zvítězili v regionálním derby s Jabloncem. Neděle se nesla ve znamení velice kvalitního přípravného duelu se Spartou.

Pátá třída nabitý program zahájila v Neratovicích, kam se vydala v rámci pravidelné Malé ligy. S domácím výběrem Tygři sehráli hodně vyrovnané a těsné utkání, které nakonec prohráli 1:2. Následoval duel se Slavií, který byl také dlouho těsný. I teď se ale radoval soupeř, tentokrát výsledkem 10:2.

Chuť si mladí Tygři spravili v sobotu. Vydali se totiž do Jablonce a svého regionálního rivala po dobrém výkonu celého týmu přehráli v přestřelce 10:5. Na neděli si ještě Liberečtí domluvili kvalitní přípravný zápas se silnou Spartou. A byť naši hráči Pražanům podlehli 4:8, za výkon se znovu rozhodně stydět nemuseli!

Hlavní trenér Daniel Stehno hodnotí uplynulý program: "V rámci CCM Malé ligy jsme odehráli dva vyrovnané zápasy, které měly pro všechny zúčastněné týmy smysl. Proti Slavii bohužel rozhodla naše nepovedená pasáž, kdy jsme během tří minut čtyřikrát inkasovali. Byli jsme rádi, že se v derby s Jabloncem naši hráči střelecky prosazovali a výsledkově si spravili chuť. Znovu se nicméně jednalo o vyrovnané utkání, ve kterém i soupeř předvedl kvalitní výkon.

Na neděli jsme si pak domluvili přípravné utkání se Spartou. Byl to zápas nad rámec, ale abychom se mohli rovnat nejlepším, musíme s nimi hrát. I přes prohru musím kluky pochválit, bojovali a vzdorovali. Od léta jsme udělali obrovský pokrok, což je vidět i při porovnání s výsledkem, který jsme si se Spartou připsali v srpnové přípravě. Zatím nás trošku srážejí situace v předbrankových prostorech, kde se teprve učíme hrát. Pracujeme ale na tom a vidíme, že zlepšení přichází."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit