Bílí Tygři Liberec

Blíží se atraktivní domácí trojboj. Zajistěte si vstupenky včas

Date of publication Author Klub

Liberec - Zatímco aktuálně se Tygři nacházejí uprostřed šňůry venkovních zápasů, na startu prosince je bude čekat zajímavý domácí trojboj. Zajistěte si vstupenky na tyto duely včas.

Po reprezentační pauze se Bílí Tygři zatím představili doma pouze minulý pátek proti Třinci. Nyní za sebou mají dva duely z celkem šestizápasové série utkání na venkovním ledě, po ní se ale karta obrátí. V úvodu prosince se totiž fanoušci mohou těšit na velmi štědré domácí menu.

Hned v úvodu posledního měsíce kalendářního roku 2022 čeká v neděli 4. prosince Tygry domácí souboj s rozjetými Vítkovicemi, který se odehraje netradičně již od 15 hodin. Jen o dva dny později pak tým trenéra Augusty vyzve pražskou Spartu. A hned následující neděli pak naši hráči narazí na kladenské Rytíře, v rozmezí osmi dnů se tak fanoušci mohou těšit na tři domácí duely.

Tím ale prosinec nekončí, znovu se naši hráči představí v Home Credit Areně také 22. prosince proti Kometě Brno a před koncem roku rovněž 28. prosince proti Plzni. Hokejové menu tak s koncem roku 2022 bude skutečně štědré.

Jednorázové vstupenky si můžete zajistit online či v některém z prodejních míst sítě Ticketportal. Před extraligovými utkáními bude otevřen také fyzický prodej na Rotundě, a to vždy 2 hodiny před začátkem utkání. Nenechte si ani jeden z těchto atraktivních soubojů ujít!

KOUPIT VSTUPENKY

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit