Bílí Tygři Liberec

Black Friday je tu! Od pátku do neděle řada slev i doprava z e-shopu zdarma!

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Už na tento pátek připadá tradiční Black Friday, který se v obchodech nese v duchu akcí a slev. A ani na tygřím e-shopu tomu nebude jinak. Těšit se můžete na řadu slev i dopravu zdarma, to vše od pátku 25. do neděle 27. listopadu.

Co konkrétně jsme si pro vás na našem e-shopu nachystali? V první řadě spoustu slev. Připraven pro vás bude totální výprodej, kde si budete moci ulovit vybrané tygří fanpředměty za ceny už od 10 Kč. Výhodněji už tyto produkty získat nepůjde, proto rozhodně zamiřte na náš e-shop a prozkoumejte kompletní sekci výprodej. Vybrat si budete moci z triček, šál, ale také všech možných dalších kousků originálního tygřího merche.

Ať už si vyberete mezi zlevněnými produkty, nebo se dovybavíte některou z našich novinek, tak se můžete těšit také na dopravu zdarma pomocí České pošty či Zásilkovnou. Tato akce není omezena velikostí nákupu a můžete ji tak uplatnit na jakoukoliv objednávku.

Nezapomeňte také, že už nyní naleznete ve fanshopu i e-shopu celou řadu tipů pro Ježíška před blížícími se Vánoci. Využijte tedy speciální akce Black Friday s dopravou zdarma a spojte příjemné s užitečným. Majitelé permanentek Bílých Tygrů mohou na celý nákup uplatnit také slevu 10 % a tím si již tak výhodnou nabídku ještě vylepšit.

Využijte tygří Black Friday od pátku 25. do neděle 27. listopadu a nakupte si tygří merch za bezkonkurenční ceny s dopravou zdarma!

PŘEJÍT DO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit