Bílí Tygři Liberec

Tygři jedou do Českých Budějovic. Napraví zaváhání se Spartou?

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Bílé Tygry čeká čtvrté ze série šesti venkovních duelů. Bilanci jedné výhry a dvou porážek z této šňůry se pokusí vyrovnat na jihu Čech, kde se v neděli od 17:00 utkají s tamním Motorem.

Po repre pauze

Liberečtí hokejisté stihli po návratu z reprezentační přestávky stihnout odehrát už čtyři utkání, z nich ale vytěžili pouze jednu výhru. V úterý totiž zaznamenali svou historicky nejvyšší výhru na ledě Brna, kde vyhráli 5:0, následně však padli 1:3 na Spartě.

Motor hrál po pauze pouze dvakrát a rovnou proti dvěma nejlepším celkům v tabulce. Nejdříve marně dotahoval čtyřgólový náskok Pardubic a v pátek sice sehrál vyrovnanou partii s Vítkovicemi, jenže i tak nezískal ani bod. Celkově to pro České Budějovice byla třetí prohra v řadě, která znamenala jejich sešup na poslední místo.

Jakub Neužil o zápasu na Spartě
Zápas byl těžký, soupeř měl chvílemi nějaké šance. Ve třetí třetině jsme měli více ze hry, jen škoda, že nám to tam nespadlo.

Koho sledovat

Obránce Michal Ivan pomalu začíná nabírat formu po návratu z dlouhodobého zranění a proti Spartě si připsal první letošní trefu. Prosadí se i proti Českým Budějovicím?

Zkušenému Lukáši Pechovi je už 39 let. Napříč jeho věku i tomu, že se Motoru nedaří, se stále drží v top 10 bodování celé soutěže. Na svém kontě má už pět branek a patnáct nahrávek.

Kolik padne branek?

Vzájemné střety těchto soupeřů bývají zpravidla bohaté na góly. Od té doby, co se České Budějovice vrátily v roce 2020 do extraligy, se jen jednou stalo, aby v soubojích s Libercem padlo v součtu méně jak pět branek. Dočkají se diváci dalšího výživného zápasu, nebo se tentokrát budou činit obrany?

Utkání na ledě Motoru začne v nedělních 17:00!

Poslední vzájemné utkání

Bílí Tygři Liberec - HC Motor České Budějovice 6:1
Branky a nahrávky: 19. Birner, 33. Balinskis (Birner, Faško-Rudáš), 40. Vlach, 56. Frolík (Flynn, Vitásek), 59. Balinskis (Filippi), 60. Štibingr (Faško-Rudáš, Birner) – 35. Šedivý.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit