Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři s Nadací SYNER pomáhají! Přidejte se k nim a podpořme společně rodinu Ješutových!

Date of publication Author Klub

Liberec - Michaela a Jan mají tři děti (8, 6 a 3 roky), žijí v Kořenově a do roku 2017 vedli normální rodinný život. Michaela byla v té době na mateřské, stupňující se bolesti zad a nohy ji dovedly k lékaři, který jí diagnostikoval zhoubný nádor blízko páteře. Rodinu Ješutových od té doby stíhala jedna rána za druhou.

Nádor se sice podařilo odstranit, ale pouze za cenu amputace nervů a znecitlivění levé nohy. Tatínkovi pomáhaly s dětmi babičky i kamarádky. Po propuštění domů se maminka učila chodit, po dalším půlroce i sedět.

Jan musel zůstat doma z práce, aby pomohl s běžným provozem rodiny. V tu dobu však na Ješutovy dopadla další rána - Janovi se zhoršila roztroušená skleróza (RS).

Rodina se semkla, z dětí se stali bojovníci, ale na spoustu věcí rodičům nezbývají síly. Chtějí dětem zajistit důstojné a funkční bydlení, před onemocněním se dali do oprav starého domku v Kořenově. Současná situace jim v tom nedovolí pokračovat nejen fyzicky, ale ani finančně.

Pomozme jim společně s jejich bitvou!

Nadace SYNER vyhlašuje veřejnou sbírku na rekonstrukci a úpravu bydlení pro rodinu Michaely a Jana. Žádná částka nemůže nahradit zdraví, ale může pomoci této rodině, aby měli místo k důstojnému životu.

Jakoukoliv částku můžete zaslat na účet 115-8667150257/0100, který Nadace SYNER založila. Přispět můžete také na zápase Bílých Tygrů proti Vítkovicím a v celém průběhu play-off do pokladničky umístěné u infopultu v Home Credit Aréně v Liberci.

Na vyžádání Nadace SYNER poskytne potvrzení o daru jak fyzické, tak právnické osobě.

Na konto rodiny Ješutových poputuje rovněž kompletní částka vybraná částka získaná z aukce speciálních dresů, v nichž Bílí Tygři odehráli první třetinu nedělního utkání proti Kometě Brno. Více informací o aukci naleznete ZDE.

dresy růžová charita

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit