Bílí Tygři Liberec

Volný prodej vstupenek na finále startuje ve středu v 9:00

Date of publication Author Klub

Liberec - Až do úterní půlnoci si majitelé permanentních vstupenek a klubových karet mohli přednostně zajistit svá místa na 1. a 2. zápas finále play-off. Ve středu v 9:00 odstartuje volný prodej všech neobsazených míst.

Již v předprodeji pro majitele permanentek a klubových karet byl o vstupenky na finále velký zájem. Většina Home Credit Areny je tak již v tuto chvíli obsazena. Přesto je ale stále k dispozici několik stovek volných míst. Nenechte si čtvrteční a páteční duel ujít!

Ve středu 17. dubna v 9:00 bude zahájen volný prodej všech těchto míst, tedy včetně těch, která byla v základní části obsazena permanentkou, a to online a na prodejních místech Ticketmaster.

Systém prodeje vstupenek PO 2019

Online prodej

Nejpohodlnější variantou, jak si zajistit svá místa na finále, zůstává online prodej, který můžete uskutečnit odkudkoli. Vstupenky bude možné zakoupit od středečních 9:00 až do vyprodání v síti Ticketmaster.

tlačítko.

Ceny a slevy

Na finále se ceny vstupenek pohybují od 350 Kč ve 4 N.P. do 500 Kč v 1. kategorii. I v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost, a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

ceník čtvrtfinále 2019

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit