Bílí Tygři Liberec

Komfort, který se vyplatí! To je ČS klub

Date of publication Author Klub

Komfort, servis, limitovaný dres i play off. To nejsou jenom slova, ale podoba exkluzivního prostoru a služby v prostoru Česká spořitelna klubu, který pojme až 1176 diváků. Dva měsíce před zahájením nové extraligové sezony je 80 % permanentek do tohoto sektoru prodáno.

"O sedadla v Česká spořitelna klubu je každoročně enormní zájem. Vytvoření prostoru s exkluzivnějšími službami byla správná volba. K dnešnímu dni máme prodáno o 12 % více permanentek než loni," říká Tomáš Mikač z obchodního oddělení. A vlastnit klubovou kartu se vyplatí také fanouškům. Ti totiž mají kromě základní části přístup i na všechna utkání play-off. V loňské sezoně, kdy Bílí Tygři dokráčeli až do finále, je jeden zápas vyšel na 271 Kč. Každý, kdo se rozhodl pro koupi klubové karty, nemohl litovat. "Když si k tomu připočtete komfort a servis, který tu nabízíme, má to určitě smysl," dodává Mikač.

V klubovém sektoru najdete komfortnější sedadla s nejlepším výhledem v areně, které umocňují zážitek z hokeje. To ale není vše, zázemí je tady rovněž na jiné úrovni. Součástí je bar s rozšířenou nabídkou cateringu, fanoušci si navíc mohou dopřát porci kávy a zmrzliny zdarma na každém utkání. Děti zase využívají interaktivní herní zónu s hřištěm a konzolemi.

Na novou sezonu je pro majitele klubové karty připravena i jedna novinka. "Naši klienti pro letošní rok zdarma obdrží dres na přání z limitované edice. Mohou si vybrat číslo i jméno dle libosti. Jde o exkluzivní fan dres, který nebude jinde k dostání. Chceme tím odměnit a potěšit věrné příznivce Bílých Tygrů," vysvětluje Mikač.

Chcete se bavit hokejem s nejlepším výhledem a zároveň mít nadstandarní zážitek? Pak jsou místa v ČS klubu tím pravým pro vás! Více informací najdete ZDE.
Ukázka fan dresu pro majitele klubových karet

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit