Bílí Tygři Liberec

Home Credit Arena přivítá v sobotu 27. července zápas mezi Spartakem Moskva a Litvínovem

Date of publication Author Redakce

Liberec - Bílí Tygři mají za sebou první přípravný zápas, na další si pak počkají až do 6. srpna. Home Credit Arena však bude patřit hokeji i v sobotu 27. července. Od 17:00 se zde střetnou Spartak Moskva s Vervou Litvínov.

Ruský klub se v areálu Sport Parku Liberec v současnosti připravuje na blížící se sezonu v prestižní Kontinentální hokejové lize a kromě samotného nabírání kondice odehraje v Home Credit Areně také svůj první přípravný duel. V něm vyzve severočeské rivaly Bílých Tygrů z nejvyšší české soutěže, Vervu Litvínov.

Dres Spartaku obléká v současnosti Robin Hanzl, pro nějž půjde o speciální zápas. Do Kontinentální hokejové ligy totiž odcházel právě z litvínovské Vervy. Nebude však jedinou zajímavou tváří. Branku moskevského celku pro změnu hájí Július Hudáček, bratr libereckého forvarda Libora Hudáčka. Na střídačce pak má Spartak slavného Olega Znarokse, který s ruskou reprezentací mimo jiné vyhrál olympijský turnaj v Pchjongčchangu.

K vidění tak bude jistě velmi zajímavá konfrontace. Fanouškům bude na zápas umožněn volný vstup, pokud si tedy chcete zkrátit čekání na další domácí přípravný zápas Bílých Tygrů, máte možnost vidět tým KHL v akci přímo na libereckém ledě.

Utkání mezi Spartakem a Vervou Litvínov se odehraje v sobotu 27. července od 17:00. Vstup do Home Credit Areny bude umožněn hlavním vchodem naproti infopultu od 16:30, vstupné je zdarma. Pro fanoušky budou pro toto utkání vyhrazeny sektory 120, 101 a 102 přímo naproti hlavnímu vchodu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit