Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa je zpět s možností vyhrát až dvojnásobnou výhru!

Date of publication Author Klub

Liberec - Dorazit na hokejové utkání a odcházet s pořádným balíkem peněz? I to je v Home Credit Areně možné! Také v nové sezoně se můžete těšit na oblíbenou soutěž Zlatá Tygří Trefa, která navíc přináší jednu podstatnou novinku.

Zlatá Tygří Trefa je soutěž, která se hraje na každém letošním utkání základní části a která pořádně prověří hokejové dovednosti tygřích fanoušků. Během přestávky po první třetině mezi vás z ledu vystřelíme pět dárků, z nichž jeden je označen zlatou barvou. Ten, kdo ho chytí, se kvalifikuje do soutěže a během druhé přestávky se představí přímo na ledové ploše Home Credit Areny.

Jeho úkol je v tu chvíli jednoduchý. Ze dvou pokusů alespoň jednou trefit otvor v soutěžní desce, která překrývá branku. Pokud se soutěžící trefí, vyhrává bank, do nějž v každém utkání přibyde částka rovnající se aktuální návštěvnosti. V případě, že na zápas zavítá 5 500 fanoušků, je tato cifra rovná jackpotu soutěže.

Pokud naopak soutěžící neuspěje, tato částka se přenáší do dalšího zápasu. Během něj se k němu přičte opět nová návštěvnost. Tímto způsobem může jackpot stoupat až do závratných výšin!

V sezoně 2019/20 jsme si pro fanoušky navíc připravili speciální novinku. Výhru bude soutěžící moci klidně zdvojnásobit. Stačí k tomu jediné - troufnout si na Zlatou Tygří Trefu přes celou ledovou plochu! Namísto poloviny ledu v takovém případě bude střílet z protějšího brankoviště. Pokud se trefí, získává hned dvojnásobnou částku oproti jackpotu! Pokud mine, odchází alespoň s cenou útěchy v podobě nového tygřího dresu, který dostává každý účastník Zlaté Tygří Trefy.

Podaří se hned v neděli na první pokus některému z fanoušků jackpot Zlaté Tygří Trefy rozbít? A troufne si hned na dvojnásobek? Inspirovat se může u fanouška Tomáše, který si před rokem odnesl ze zápasu více než 100 tisíc korun!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit