Bílí Tygři Liberec

Vyprodáno! Na páteční zápas s Kladnem již nezbývají žádné vstupenky

Date of publication Author Klub

Liberec - Zápasy kladenských Rytířů v této sezoně lákají na stadiony tisíce fanoušků. A ani duel v liberecké Home Credit Areně nebude výjimkou. Páteční zápas s Kladnem je již v tuto chvíli vyprodán.

Bílí Tygři se mohou v extraligovém ročníku 2019/20 opřít o vynikající domácí kulisu. Dosud je průměrná návštěva na zápasy v Home Credit Areně skvělých 6 805 fanoušků, a je již jisté, že ani po pátečním souboji s Kladnem rozhodně nebude toto číslo klesat. Již v tuto chvíli je totiž zápas takřka kompletně vyprodán, a to včetně míst ve 4. patře.

Zájem o zápas s Kladnem byl díky návratu Jaromíra Jágra do extraligy už od samotného začátku prodeje. Bílí Tygři od začátku ročníku nabízejí vstupenky na všechny domácí zápasy základní části. To způsobilo, že již od srpna, kdy se začaly jednorázové vstupenky prodávat, bylo každý den zakoupeno několik desítek vstupenek na zápas, který se přitom hraje až ve druhé polovině listopadu.

Poslední místa ve 4. patře na stání zmizela v pondělí, postupně mizí také poslední sedadla v sektoru pro hostující fanoušky. V Home Credit Areně tak v tuto chvíli nezbývají již takřka žádná volná místa. Z toho důvodu již nebude možné zakoupit žádné vstupenky ani v pátek před utkáním na hlavní pokladně Home Credit Areny. Děkujeme za pochopení.

Pokud na vás nezbyla žádná volná místa, nezoufejte. Již v úterý 26. listopadu se Bílí Tygři opět představí doma proti pardubickému Dynamu a následně ve čtvrtek 28. listopadu přivítají Kometu Brno. V Home Credit Areně se tedy i tak můžete těšit na pořádnou dávku hokeje. Vstupenky na tyto a všechny další zápasy základní části můžete zakoupit v síti Ticketmaster.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit