Bílí Tygři Liberec

Tygři si v EHL vyšlápli na Olomouc. Jak se jim v neděli povede proti Kladnu?

Date of publication Author Klub

Liberec - Hokejové soutěže v Česku a takřka v celé Evropě utichly. Fanoušci Bílých Tygrů tak mohou v tuto chvíli sledovat počínání svého klubu pouze v Esport hokejové lize. V ní si Tygři v sobotu po výhře nad Olomoucí pojistili osmé místo a v neděli si to rozdají s favorizovaným Kladnem.

V sobotu proběhlo již 9. kolo EHL, v němž na Bílé Tygry čekala Olomouc. Kohouti byli vzhledem k předposlednímu místu v tabulce v souboji outsiderem, čemuž nakonec odpovídal i průběh dvojzápasu. Dzouvi jako liberecká jednička zvítězil nad Indrisem 9:0 a DannyZedlo přidal remízu 4:4 s hráčem MattMD43, čímž dokonal vysokou celkovou výhru 13:4.

O to zajímavější zápas nyní čeká Tygry v neděli. Změří síly s Kladnem, které je aktuálně na třetí příčce tabulky a v případě výhry by se posunulo do čela. Naši hráči se však pro změnu v případě výhry mohou dotáhnout na čtvrtou Kometu Brno, která již má své 10. kolo za sebou. Půjde tedy o hodně.

Nenechte si tento souboj ujít! Od 19:00 budete moci živě sledovat souboj Dzouviho s jedničkou Kladna Jarinem. Zápas bude streamován pomocí Dzouviho twitchového kanálu.

Mezitím si můžete přehrát včerejší výhru 9:0, kterou Dzouvi zaznamenal proti Indrisovi.

Sledujte hru NHL20 x EHL vs HC Olomouc (Indris) od uživatele dzouvi na adrese www.twitch.tv

Jednotlivé kluby si to v EHL mezi sebou ve třinácti hracích dnech rozdají systémem každý s každým o místo v první osmičce, která týmům zajistí účast v play-off. To se uskuteční v rámci offline turnaje 12. dubna a rozhodne se v něm o historicky prvním vítězi nové soutěže.

V každém kole proti sobě nejprve nastoupí lépe nasazení hráči, následně změří síly zbylí dva hráči obou týmů. Skóre těchto dvou zápasů se sečtou a z tohoto součtu vzejde celkový výsledek. Hracími dny Esport hokejové ligy jsou sobota a neděle..

Jak si Dzouvi a DannyZedlo v tygřích barvách v prvním ročníku Esport hokejové ligy povedou?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit