Bílí Tygři Liberec

Fanshop od 25. května otevřen v tradiční otevírací době

Date of publication Author Klub

Liberec - Spolu s uvolňováním protikoronavirových opatření se tygří fanshop vrací do plnohodnotného tradičního režimu. Od pondělí 25. května již bude otevřen v obvyklé otevírací době, tedy ve všední dny od 9 do 12 a od 13 do 18 hodin.

Epidemie koronaviru se klubu dotkla v mnoha různých úrovních. Znamenala mimo jiné uzavření téměř všech maloobchodních prodejen, což znemožnilo provoz kamenné prodejny fanshopu Bílých Tygrů. Spolu s uvolňováním opatření ji však již nyní mohou fanoušci navštívit.

V současné chvíli je otevírací doba prodejny upravena od 9 do 17 hodin bez polední pauzy, dodržována pak musejí být veškerá hygienická opatření vyhlášená Vládou ČR.

Od pondělí 25. května však bude fanshop otevřen v tradiční otevírací době, tedy ve všední dny od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin.

Výprodej se slevami až 70 %

Kromě novinek si v tygřím fanshopu můžete vybrat některé z osvědčených klasik. Odstartoval zde výprodej loňské kolekce, v níž můžete najít fanpředměty se slevami dosahujícími až 70 %. Jde tedy o vhodnou příležitost, jak doplnit svou tygří sbírku o zajímavé kousky. Zlevněny jsou například repliky i originální dresy ze sezony 2019/20 či veškeré produkty z play-off kolekce.

Zavítejte po znovuotevření do našeho fanshopu a ukažte všem v okolí, že jste také součástí tygří smečky!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit