Bílí Tygři Liberec

Talk show BTLive slavila úspěch! Následovala autogramiáda celého týmu

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Ve středu 24. června se v liberecké Home Credit Areně uskutečnila dlouho očekávaná talk show BTLive, kterou si nenechaly ujít přibližně tři stovky tygřích příznivců. Unikátní formát akce si pochvalovali i samotní hráči.

Program započal s úderem páté hodiny odpolední. Moderátor celé show Jan Velart, kterého hokejová veřejnost aktuálně zná z obrazovek O2 TV sport, si do horkého křesla postupně zval všechny dosavadní posily Bílých Tygrů.

Na pódiu se nejprve vystřídali gólmani Petr Kváča a Jaroslav Pavelka, následoval Mislav Rosandič a také akvizice z Karlových Varů v podobě Tomáše Rachůnka a Dávida Grígera. Fanoušci zpátky doma přivítali i navrátilce Tomáše Filippiho. Všichni hráči byli představeni v uvolněné atmosféře a na velkoplošné obrazovce si mohli připomenout záběry z utkání, kdy ještě hráli v Liberci jako soupeři.

"Celý podvečer byl moc pěkně vymyšlený. Takové akce máme i my jako hráči rádi," usmíval se Dávid Gríger. Podobný názor měl i Tomáš Rachůnek. "Bylo to velice příjemné, fanoušci si to zaslouží. Jsme rádi, že jsme se s nimi konečně mohli blíže seznámit," řekl.

Čas přišel i na trojici tradičních pilířů Bílých Tygrů. Na červenou pohovku usedl trenér Patrik Augusta, kapitán týmu Petr Jelínek a druhý nejproduktivnější hráč uplynulého extraligového ročníku Michal Birner. Prostor dostali také fanoušci, kteří ho s chutí využili. Libereckým oporám položili několik otázek a podělili se o své zážitky z posledních těžkých měsíců.

"Pro nás byla celá akce velice pozitivní. Je to pro nás znamení, že se snad blíží doba, kdy se všechno zase vrátí k normálu," věří Augusta. "Bylo skvělé vnímat nadšení fanoušků, protože bez nich hokej ani nedává smysl. Bylo to velice příjemné posezení," usmíval se nejlepší trenér minulé sezóny Tipsport extraligy.

Celý program zakončila autogramiáda téměř kompletního A-týmu. Fanoušci si tedy kromě příjemného zážitku odnesli i podepsané suvenýry či fotky se svými oblíbenci. "Po té dlouhé době už jsem se do arény moc těšil a celý formát akce se mi nesmírně líbil. Přeji si, abychom co nejdříve mohli znovu zaplnit tribuny," prozradil jeden z příznivců.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit