Bílí Tygři Liberec

Deváťáci z partnerské ZŠ U Školy si převzali vysvědčení v zázemí Bílých Tygrů

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Stalo se už dobrým zvykem, že absolventi deváté třídy ZŠ U Školy dostávají vysvědčení v Home Credit Areně. Vinou přísnějších opatření musela být letos slavnostní událost o trošku skromnější, přesto se v zázemí VIP restaurace vydařila.

Liberecký hokejový klub se ZŠ U Školy spolupracuje už dlouhé roky. A také letos bylo mezi úspěšnými deváťáky nemalé zastoupení hokejistů Tělovýchovné jednoty. ZŠ U Školy leží v bezprostřední blízkosti Sport Parku Liberec a pro naše mladé hráče nabízí ideální podmínky.

ZŠ U Školy ve svých žákovských letech navštěvoval také Martin Láska. A právě současný trenér brankářů Bílých Tygrů a české hokejové reprezentace se slavnostního předávání vysvědčení zúčastnil. Pro všechny studenty měl navíc připravené drobné dárky.

"Na základku vzpomínám velice dobře. S partou, kterou jsme tam měli, jsme prošli od třetí až do deváté třídy. Byli jsme spolu denně, ve škole i na hokeji. Měli jsme spoustu zážitků," vypráví Láska. A co by nadcházejícím středoškolákům do dalšího studia poradil? "Rozhodně, aby na sebe byli tvrdí, vytyčili si vysoké cíle a šli si za svými sny."

Vzkaz pro úspěšné absolventy své školy měl i ředitel Mgr. Radek Hanuš. "Studentům radím, aby se řídili svojí hlavou a nevěřili úplně všemu, co se na ně z okolního světa hrne. Všem přeji mnoho úspěchů v životě, ve sportu i ve studiu."

Ředitel si zároveň pochvaloval spolupráci s Bílými Tygry, která na vysoké úrovni funguje už dlouhé roky. "Rozhodně je to oboustranně přínosné, úspěšné a pozitivní. Věříme, že naše vzájemná spolupráce bude ještě dlouho pokračovat!"

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit