Bílí Tygři Liberec

Utkání Generali Česká Cupu s Litvínovem má nový termín

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři měli původně už v úterý 4. srpna vstoupit prvním domácím utkáním do letního Generali Česká Cupu. Z důvodu karantény hráčů Litvínova, kteří měli být v tomto zápase naším soupeřem, však bylo nutné hledat nový termín. Ten byl stanoven na pátek 14. srpna.

Plánovaný start Generali Česká Cupu byl v posledních dnech poznamenán koronavirovou pandemií. Z důvodu karantény jednotlivých týmů bylo zatím odloženo hned pět zápasů z úvodních dvou kol.

A není se čemu divit. Kromě Litvínova byla totiž dosud nákaza odhalena také v Českých Budějovicích či Kladně. Tři členy kádru v karanténě má také Hradec Králové, přípravu musel kvůli nákaze v mládežnických týmech odložit Zlín. A vzhledem k situaci v regionu byl odložen také začátek přípravy Vítkovic.

Vzhledem ke dvoutýdenní karanténě, která byla uložena hráčům Litvínova, bylo jasné, že se posun dotkne také úvodního zápasu Bílých Tygrů. Ten však již v tuto chvíli má nový termín.

Po dohodě obou klubů se severočeský souboj v Home Credit Areně odehraje v pátek 14. srpna. Ještě předtím čeká Bílé Tygry zápas s Mladou Boleslaví, kterou naši hokejisté vyzvou v úterý 11. srpna.

O systému a termínech prodeje vstupenek budeme fanoušky včas informovat. Z důvodu změn vládních opatření jsou každopádně dosud vydané vstupenky na zápas s Litvínovem pro nový termín neplatné (více informací zde).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit