Bílí Tygři Liberec

742 výher, 4 181 gólů, 4 medaile či 1 titul. To vše přineslo 25 let vášně!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Už 3. března si Bílí Tygři na utkání s Kometou Brno připomenou 25 let pevného spojení mezi libereckým hokejovým klubem a společností SYNER. Připomeňte si klíčové milníky, které tato spolupráce přinesla.

Společná historie Bílých Tygrů a generálního partnera SYNER přinesla čtvrtstoletí hokejové vášně. Za tu dobu viděli liberečtí fanoušci mimo jiné dva postupy, později v extralize čtyři Prezidentské poháry, čtyřikrát slavili zisk cenného kovu a jednou Bílí Tygři zvedli nad hlavu Masarykův pohár pro mistry nejvyšší české soutěže.

Za tu dobu slavili liberečtí hokejisté 742 výher, 1 879 získaných bodů nebo 4 181 gólů v sítích soupeře. Na ledě se vystřídalo již čtrnáct hráčů s kapitánským céčkem na dresu, mezi nimiž nechyběli odchovanec Petr Nedvěd s více než tisícovkou startů v NHL, mistrovský kapitán Jan Výtisk nebo naposledy Petr Jelínek.

Nic z toho by nebylo možné bez více než 2600 větších či menších partnerů, kteří libereckému hokejovému klubu zajistili dostatečné finanční zázemí. Vždyť za zmíněných 25 let vystoupal celkový rozpočet organizace na více než dvě a půl miliardy korun!

To nejdůležitější, co 25 let symbiózy Bílých Tygrů Liberec a společnosti Syner přineslo, je ovšem něco, co čísly a statistikami vyjádřit nelze. Jsou to přívaly zážitků, emocí a radosti všech libereckých hokejových fanoušků, euforické chvíle po vyhraných zápasech či dokonce pocity absolutního štěstí po zisku titulu. Je to smutek po prohře, protože i porážky do našich životů patří. Je to první nová generace fanoušků, kteří fandí Bílým Tygrům už od narození a věříme, že už nikdy nepřestanou.

Jsou to šťastné tváře kluků a holek, které zvládli své první hokejové krůčky nebo právě vstřelili první gól své kariéry. Je to pýcha rodičů, jejichž děti se po ledě prohánějí v tygřím dresu. Je to 25 let vášně!

Připomeňte si toto období na speciální stránce 25letvasne.cz, kde najdete jednotlivé zmíněné milníky doplněné o bohatý audiovizuální materiál.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit