Bílí Tygři Liberec

Aukce charitativních dresů z utkání s Kometou vynesla téměř 130 tisíc korun!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V neděli 3. března nastoupili Bílí Tygři v první třetině proti Kometě Brno ve speciální růžovobílé sadě dresů, v kterých si navíc také převzali Prezidentský pohár pro vítěze základní části. Tyto charitativní trikoty následně putovaly do aukce, kde vynesly skvělých 128 900 Kč! Celý výtěžek poputuje na konto rodiny Ješutových, která bojuje s těžkými ranami osudu.

O jednotlivé dresy ve velmi neobvyklých barvách se mezi fanoušky uskutečnila tuhá bitva. Výsledná částka se nakonec zastavila na 128 900 Kč.

Absolutně nejvýše se vyšplhala částka za dres se jmenovkou liberecké brankářské jedničky Romana Willa. Ten byl vydražen za skvělých 8 400 Kč. Druhým v pořadí byl trikot Michala Birnera, kde nejvyšší příhoz znamenal částku 7 600 Kč.

Trojici nejdražších trikotů uzavírá dres s kapitánským "céčkem" Petra Jelínka, který si výherce pojistil příhozem 6 900 Kč. Zajímavostí je, že o tento dres se bojovalo až do času 16:29, tedy ještě téměř půl hodiny po oficiálním konci aukce (po novém příhozu mohl dosavadní vedoucí kupující vždy během pěti minut zareagovat a znovu přihodit). Hranice šesti tisíc korun dosáhly také trikoty Marka Zachara (6 300 Kč), Tomáše Filippiho (6 200 Kč) a Radana Lence (6 000 Kč).

Skvělou zprávou je, že zájem byl o každý z 26 dresů, včetně trikotů bez jmenovky. Nejlevněji byly nakonec vydraženy dresy Patrika Maiera a Taylora Dohertyho. I tady se ovšem částka zastavila na 3 600 Kč. Cena dresů bez jména se paradoxně vyšplhala až k 3 800 a 4 000 korunám.

Všem fanouškům děkujeme za účast a vítězům dražby gratulujeme. O možnostech převzetí či zaslání dresů budou dražitelé informováni prostřednictvím e-mailu v průběhu následujícího týdne. 


Celý výnos aukce poputuje na konto rodiny Ješutových z Kořenova, která bojuje s těžkými ranami osudu. Michaela se zotavuje po operaci nádoru v oblasti páteře, Jan bojuje s roztroušenou sklerózou. I přes tyto rány však vychovávají tři malé děti, kterým se snaží zajistit důstojné a funkční bydlení.

Pokud jste nezískali ani jeden z těchto dresů, ale přesto chcete rodinu podpořit, můžete přispět jakoukoliv částkou na transparentní účet 115-8667150257/0100, který Nadace SYNER založila. Přispět můžete také na zápasech Bílých Tygrů v celém průběhu play-off do pokladničky umístěné u infopultu v Home Credit Aréně v Liberci.

Na vyžádání Nadace SYNER poskytne potvrzení o daru jak fyzické, tak právnické osobě.

dresy růžová charita

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit