Bílí Tygři Liberec

Autogramiáda po utkání s Pardubicemi přilákala stovky fanoušků

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Ani prohra 0:2 v 2. extraligovém kole neodradila stovky fanoušků od setrvání v Home Credit Areně, kde si věrní příznivci nenechali ujít autogramiádu kompletního A-týmu Bílých Tygrů.

I přes porážku v druhém extraligovém duelu nové sezony panovala mezi fanoušky pozitivní nálada. Příznivci čekající na začátek autogramiády se hned po zápase začali řadit do fronty a následně byli po menších skupinách pouštěni ke stolům, kde se hráči podepisovali. Tato organizace zajistila, aby se postupně dostalo na všechny příznivce, jak se opravdu stalo.

Ještě před startem podpisové akce zamířila většina fandů do fanshopu, kde se na novou sezonu i na autogramiádu řádně dovybavili. Řada z nich tak v rukou ve frontě třímala dresy pro ročník 2018/19 nebo třeba zbrusu nové plakáty kompletního A-týmu. Tygří příznivci navíc v mnoha případech využili pro sběr autogramů také nachystané tištěné materiály, které nalezli před utkáním na svých sedadlech a na jejichž zadní straně mohli najít kompletní soupisku s okny vhodnými pro podpis.

Byť se na začátku mohlo zdát, že je řada takřka nekonečná, fanoušci se u hráčů rychle střídali a fronta tak rychle postupovala vpřed. Hráči se se svými fandy trpělivě a s úsměvem fotili a rozdávali jim své podpisy. Nakonec nebylo nutné využít ani celý devadesátiminutový blok, který byl pro autogramiádu vymezen, neboť se na všechny dostalo o něco dříve.

Celá autogramiáda se nesla v pohodové atmosféře, která dala zapomenout na předchozí nezdar proti Pardubicím. Koneckonců, přesvědčte se sami v následujícím videu. Všem fanouškům děkujeme za přízeň a těšíme se na viděnou již příští neděli v Home Credit Areně, kdy Bílí Tygři změří síly s Třincem!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit