Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři Liberec vám děkují za podporu v sezóně 2019/20!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Ještě ve čtvrtek se liberečtí hokejisté připravovali na play-off. To se ale nakonec vůbec neuskuteční, vzhledem k náhlým událostem byl totiž ročník TELH 2019/20 definitivně ukončen.

I přes nejistotu, zda se vyřazovací boje nakonec uskuteční, odjela tygří smečka na již tradiční soustředění do Frýdlantu, kde pilně na případné play-off trénovala. V pátek se už ale Tygři vrátili do Liberce s vědomím, že na nejdůležitější část celého ročníku letos nedojde.

Ladislav Šmíd o ukončení extraligy:

„Zdraví máme jen jedno. Když se play-off neodehraje, svět se nezboří. Holt začneme zase až příští rok. Jsou věci, které se nedají ovlivnit.“


Vláda České republiky totiž vyhlásila na celém území našeho státu nouzový stav, načež se vedení Českého hokeje rozhodlo extraligu pro tuto sezónu definitivně ukončit. Na boje o Masarykův pohár tak nedojde ani ve zkrácené verzi. Pokud jste již měli zakoupené vstupenky na čtvrtfinále, důležité informace o vrácení peněz naleznete zde.

I přes absenci play-off může však tým okolo trenéra Patrika Augusty hodnotit uplynulý ročník jako povedený. Vždyť Severočeši již počtvrté za posledních pět let vyhráli základní část, což je nemalý úspěch!

Patrik Augusta vzkazuje fanouškům:

„Chtěl bych všem fanouškům poděkovat za podporu, celou sezónu chodili v obrovském množství. Pevně věřím, že se spolu na startu další sezóny znovu ve zdraví sejdeme.“


Bílí Tygři Liberec tímto děkují všem fanouškům i sponzorům za podporu v uplynulém ročníku a budou se na vás opět těšit v tom následujícím!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit