Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři Liberec vám přejí úspěšný rok 2019!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Kalendářní rok 2018 se již pomalu loučí. Přinesl spoustu zajímavých momentů, chvíle smutku i radosti a také řadu úspěchů. Nyní už však nezbývá než očekávat nové úspěchy, které přinese nový rok.

Za uplynulý rok skutečně bude nač vzpomínat. Jen namátkou stačí zmínit Souboj legend, kdy se v Home Credit Areně proti sobě postavili Petr Nedvěd v dresu Benátek a Jaromír Jágr v dresu Kladna. A přichystali tak fanouškům neuvěřitelnou show, na kterou nelze zapomenout! Ne nadarmo patřil tento zápas k nejsledovanějším hokejovým přenosům celého roku.

Obě legendy pospolu

Parádní podívanou však nabídla také hokejová Liga mistrů. Bílí Tygři v ní doputovali až do semifinále, v němž nestačili na švédské Växjö Lakers. Postupem mezi čtyři nejlepší týmy Evropy se naši hokejisté postarali o historický úspěch a jen potvrdili kvality českého hokeje.

Jaroslav Vlach se řítí do úniku

Hořkosladký příběh přineslo extraligové play-off. V něm nejprve Bílí Tygři v předkole jednoznačně vyřadili pražskou Spartu 3:0 na zápasy a k heroickým výkonům se vybičovali i v následném čtvrtfinále, kde měli za stavu 3:2 k dispozici mečbol. Domácí šesté utkání ale gólem v poslední minutě prohráli a nakonec se po sedmizápasové bitvě museli smířit s vyřazením.

Tygři děkují svým fanouškům za podporu

Rok 2018 ale napsal i několik menších příběhů. Do tygřího kádru se vrátili staří známí Tomáš Filippi či Michal Birner, Tygr Radim Šimek debutoval v nejprestižnější lize světa, v NHL, a zapomenout nejde ani na počin, kterým se v uplynulých měsících prezentoval Marek Kvapil, když bodoval ve 23 extraligových zápasech v řadě.

Marek Kvapil přijímá gratulace od spoluhráčů

Nyní už je čas, aby se rozepsaná kapitola jménem sezona 2018/19 přesunula do své druhé, rozhodující, části. Bílí Tygři do ní vstupují z druhého místa v tabulce a udělají vše pro to, aby se na tento ročník v historických pramenech vzpomínalo v co nejlepším světle.

Přejeme všem fanouškům, aby si v novém kalendářním roce užili mnoho profesních i osobních úspěchů a aby se dočkali také spousty hokejové radosti z tygřích hokejek. A především doufáme, že se společně budeme bavit přinejmenším stejně, jako v roce předchozím!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit