Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři děkují fanouškům, kteří se vzdali vstupného na play-off

Date of publication Author Klub

Liberec - V březnu se po vítězství v základní části extraligy všichni fanoušci i hráči těšili na play-off. Koronavirová pandemie však veškeré plány přerušila. Z toho důvodu klub vracel fanouškům vstupné za více než 7 tisíc vstupenek, které si již tygří příznivci na play-off stihli zakoupit. Řada fanoušků však tento nárok nevyužila a rozhodla se tyto prostředky věnovat klubu. Všem, kteří se pro tento krok rozhodli, jménem celé organizace děkujeme!

Okamžitě po předčasném ukončení extraligové sezony 2019/20 informovali Bílí Tygři své fanoušky, že vstupné na zápasy play-off, které si stihli zakoupit, jim bude vráceno v plné výši. V celkovém součtu se jednalo o více než 7 tisíc zakoupených vstupenek na 1. a 2. čtvrtfinálový zápas.

Řada fanoušků však obratem informovala, že o vracení vstupného nemá zájem a že chce tuto částku poukázat klubu. Tímto způsobem tak nakonec odmítli příznivci vrácení celkem 792 vstupenek. Naopak celkem téměř 6 000 fanouškům bylo vstupné v plné výši vráceno.

Po vrácení lístků či přenechání vstupného zůstalo mezi fanoušky stále ještě zhruba 500 platných čtvrtfinálových vstupenek. Majitelé těchto vstupenek mohou dle typu vstupenky zažádat o vrácení vstupného osobně v předprodeji na Rotundě či online u ticketingového providera Ticketmaster. Pro více informací kontaktujte emailovou adresu vstupenky@homecreditarena.cz. K vrácení či poukázání vstupného klubu mohou fanoušci využít tříletou zákonnou lhůtu, po tuto dobu zůstává vstupné v depozitu ticketingové společnosti.

Všem Tygrům, kteří se rozhodli vstupné věnovat klubu a připojili se tak k obrovské vlně solidarity, velmi děkujeme. Těší nás, že se logo s Bílým Tygrem vrylo do srdcí tolika fanouškům. Veškeré takto věnované prostředky budou poukázány na konto Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec, tedy na konto tygří mládeže, která je budoucností celé organizace.

Děkujeme, že i v těžkých časech zůstáváte Bílými Tygry! Pro všechny tyto fanoušky jsme si přichystali drobné poděkování, na které se mohou těšit v září na prvním domácím utkání nové sezony.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit