Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři se ohrazují proti tvrzením Deníku Sport a MF Dnes

Date of publication Author Klub

Liberec - Vzhledem k nepravdivým informacím, které se v posledních dnech objevily v tištěných celostátních periodicích, musí Bílí Tygři na tyto informace reagovat a uvést je na pravou míru. Naopak musíme poděkovat všem našim partnerům, permanentkářům a všem fanouškům, kteří se na financování libereckého hokeje podílejí.

V článcích novinářů Ondřeje Kuchaře a Jana Daňka se v souvislosti s návrhem na změnu herního systému extraligy hovoří o tom, že: „zvláštní, že šanci finančně stabilizovat klub během dvou sezon bez sestupového meče odmítli zrovna v Liberci a Plzni, tedy v organizacích, které v minulých dnech přišly s prosíkem o milionové dotace v době koronavirové krize za vedením svých měst“, respektive: „Možná nepodstatná náhodá je, že s návrhem kluby vyrukovaly pár dní poté, co Liberci a Plzni tamní radnice přispěly na provoz milionovými dotacemi.“

Tato tvrzení obou autorů jsou zcela nepravdivá. Bílí Tygři Liberec s.r.o. v uplynulých letech a ani v době koronavirové krize nežádali ani neinkasovali jakékoliv dotace od statutárního města Liberce. Chod extraligového klubu je plně hrazen ze soukromých zdrojů.

Touto cestou bychom zároveň chtěli poděkovat našim partnerům a sponzorům, stejně jako majitelům klubových a permanentních vstupenek, zkrátka všem fanouškům, kteří chodí Bílé Tygry do Home Credit Areny podporovat a kteří hrdě nosí tygří logo na dresu, triku, kšiltovce či kdekoli jinde. Bez vaší podpory by náš klub nemohl fungovat na současné profesionální úrovni.

Děkujeme, že i v této těžké době zůstáváte Bílými Tygry!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit