Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři se vymezují proti rozhodnutí disciplinární komise CHL

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři mají velké výhrady k rozhodnutí disciplinární komise Champions Hockey League, která dodatečně potrestala Michala Bulíře stopkou na jeden zápas a pokutou 600 eur za zákrok v úvodním kole základní skupiny CHL na Jesseho Forsberga z týmu Belfast Giants.

Utkání bohaté na góly i na tresty přineslo mnoho emocí na obou stranách. V průběhu druhé třetiny došlo k několika zbytečným zákrokům, které pramenily z nešťastného vedení zápasu britsko-německé dvojice hlavních sudích.

Dodatečně byl však disciplinární komisí potrestán pouze tvrdý střet Michala Bulíře, přičemž hrubý zákrok na něj, který se uskutečnil o dvě minuty dříve, zůstal bez povšimnutí. Bílí Tygři proto vyjádřili velký nesouhlas vedení soutěže s rozhodnutím disciplinární komise i se způsobem řízení zápasu.

Vyjádření Sportovního ředitele Filipa Pešána:

„S rozhodnutím disciplinární komise Champions Hockey League striktně nesouhlasíme, jelikož nám připadá, že podobných zákroků, jako ten, po kterém byl Michal Bulíř disciplinárně potrestán, bylo v tomto utkání několik. Především zákrok na samotného Michala byl daleko zákeřnější a nebezpečnější. Sám jsem byl překvapený, že se bez povšimnutí rozhodčích běžně v zápase vyskytovaly unfair prvky jako vysmívání soupeři, vyzývání soupeřovy střídačky k bitce, aj. Úroveň CHL, bohužel, takovýmito zápasy trpí.“


Zákrok na Michala Bulíře, který zůstal nepotrestán

Zákrok Michala Bulíře, za který obdržel jednozápasový trest

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit