Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři vítězí v Ledové klapce 2021!

Date of publication Author Klub

Liberec - Propagační spot Bílých Tygrů #PLAYOFFDOMA ovládl svou kategorii v anketě Ledová klapka 2021 a byl tak vyhlášen nejlepším extraligovým propagačním videem uplynulé sezony!

Agentura BPA sport marketing vyhlašuje každoročně anketu Ledová klapka, v níž spolu jednotlivé kluby Tipsport extraligy, Chance ligy či dalších soutěží měří síly ve videotvorbě. Anketa je rozdělena do tří kategorií - propagační video, reportážní video a amatérské video.

Do finálové TOP 5 se letos dostal tygří spot #PLAYOFFDOMA, v němž si společně s Michalem Bulířem, Petrem Jelínkem a trenérem Patrikem Augustou zahrál také liberecký herec Adam Kubišta. Ve finále soutěžili Tygři například se Spartou, Chomutovem či Kladnem, šlo tedy o těžkou konkurenci.

Přesto se našemu videu podařilo uspět! Spot, který poutal na sledování play-off z pohodlí vlastního domova v době, kdy byla hlediště stadionů uzavřena, se umístil na prvním místě a ovládl tak propagační kategorii Ledové klapky 2021!

Bílí Tygři tak získávají odměnu v podobě speciální trofeje či poukaz na odběr videotechniky v hodnotě 15 000 Kč. Mezi reportážními videy uspěla pražská Sparta se svým projektem Sparta Backstage, v kategorii amatérských videí zvítězila Břeclav.

Dominik Jakubec, marketingový manažer Bílých Tygrů:

„Vítězství v Ledové klapce 2021 je pro nás především týmovým oceněním. Kromě interního týmu na videích spolupracujeme také s agenturami Fullart, která točila vítězné video, nebo iProfile, ve spolupráci s níž vznikala například vánoční koleda. Jsme rádi, že i díky nim můžeme fanouškům přinášet co nejvíce zajímavého a kvalitního obsahu. Ledové klapky si velmi vážíme a je pro nás velkou motivací také do příštích sezon."


Děkujeme všem fanouškům za přízeň a věříme, že vám i v dalších sezonách budeme moci nabídnout co nejkvalitnější videotborbu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit