Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři znají termíny čtvrtfinálových duelů

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Úterní vítězství Bílých Tygrů nad Vítkovicemi zajistilo našemu týmu umístění mezi dvěma nejúspěšnějšími celky po základní části. Díky tomu už víme, v jakých dnech se Tygři představí ve čtvrtfinálových bojích play-off!

Na konkrétní soupeře si sice ještě budou muset počkat, přesto je již jisté, že se Bílí Tygři ve čtvrtfinále poprvé představí doma ve středu 20. března a následně také o den později, tedy ve čtvrtek 21. března. Na venkovním ledě nastoupí následně v neděli 24. března a v pondělí 25. března. Časy úvodního buly budou zveřejněny s určením nasazení televizních zápasů.

Soupeř našeho týmu zatím není známý, tento stav navíc ještě minimálně týden potrvá. Vzhledem k umístění mezi dvěma nejlepšími týmy po základní části budou totiž Tygři čekat na výsledky předkola. Pokud by se jim povedlo v pátek uhájit první příčku, narazili by na hůře postavený tým z předkola, v případě druhého místa by pak pod Ještěd zavítal lépe postavený tým.

Nenechte si duely Bílých Tygrů ve čtvrtfinále ujít! Vstupenky na první dvě domácí utkání jsou již v prodeji! Do pátku 8. března si mohou svá místa zajistit majitelé permanentních vstupenek, v pondělí 11. března pak bude spuštěn volný prodej.

Bílí Tygři si spolu s ticketingovou společností Ticketmaster pro toto play-off připravili důležitou novinku. Majitelé permanentek si mohou své místo zajistit i online. Přednostní prodej vstupenek probíhá na speciální stránce Ticketmaster Pro.

nákup rezervovaných míst tlačítko

Online metodou je možné uskutečnit i dokup vstupenek, a to za použití unikátního kódu pro každého permanentkáře prostřednictvím stránek Ticketmaster. Tento kód byl permanentkářům distribuován v noci na pátek na jejich e-mailovou adresu.

nákup rezervovaných míst tlačítko

Podrobný návod, jak uskutečnit nákup vstupenek na play-off online, naleznete ZDE.

V případě jakýchkoli potíží s online nákupem můžete využít infolinky 775 178 168 či 800 800 007.

Vytvořme společně Bílým Tygrů v Home Credit Areně pravé Bílé peklo! Nenechte si nejdůležitější zápasy sezony ujít!

ceník čtvrtfinále 2019

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit